- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Με περηφάνεια εορτάστηκε η επέτειος του ΟΧΙ, στην Αλεξανδρούπολη (φωτος - video)
Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στην Αλεξανδρούπολη η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, με την παρέλαση τμημάτων από όλα τα σχολεία και τους συλλόγους του Δήμου.
Νωρίτερα το πρωί, τελέστη η επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης, κ.κ. Άνθιμου και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη, στην πλατεία του Φάρου.
Την παρέλαση άνοιξε η Δημοτική Φιλαρμονική δίνοντας το ρυθμό στα τμήματα που ακολούθησαν, ενώ οι πρώτοι που παρήλασαν ήταν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
Ακολούθησαν οι Τοπικοί Σύλλογοι, τα Αθλητικά Σωματεία και φυσικά οι μαθητές από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από πριν και κατά τη διάρκεια της παρέλασης:
View this post on Instagram
EN
TR






