Κάτι τρέχει στον Έβρο
Medical Students' Conference: Για 8η χρονιά το συνέδριο στην Αλεξανδρούπολη
Φέτος στην Αλεξανδρούπολη διαδραματίζεται από τις 19 μέχρι τις 21 Απριλίου για 8η συνεχόμενη χρονιά το Medical Students’ Conference (M.S.C.).
Το συνέδριο αυτό αποτελεί ανεξάρτητη πρωτοβουλία των φοιτητών Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Περιλαμβάνει συμμετέχοντες από όλες τις Ιατρικές Σχολές της Ελλάδας, καθώς και Ελληνόφωνες φοιτητές του εξωτερικού. Σκοπός του είναι ο ακαδημαϊκός αλλά και ο κοινωνικός εμπλουτισμός των φοιτητών.
Η προετοιμασία του συνεδρίου έχει ήδη αρχίσει από τον Νοέμβριο με την επιλογή πρωτοποριακών, επίκαιρων και ανερχόμενων θεμάτων του ιατρικού κλάδου, την εξάσκηση των συμμετεχόντων στην εύρεση βιβλιογραφίας και στην εκμάθηση του τρόπου παρουσίασης επιστημονικών εργασιών.
Στις 19 Απριλίου όλα τα μέλη του συνεδρίου επιτέλους θα συναντηθούν.
Την πρώτη μέρα μέσα από ομαδικές δραστηριότητες και παιχνίδια, οι συμμετέχοντες θα γνωριστούν και θα δώσουν «μορφή» πια στις επιτροπές τους.
Στις 20 Απριλίου θα ακολουθήσει η συλλογική εκπόνηση των τελικών εργασιών, με στόχο να συμπορευτούν και να συνεργαστούν οι συμμετέχοντες μέσω μιας δημιουργικής διαδικασίας.
Στις 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των εργασιών στο ξενοδοχείο Astir Egnatia, όπου επιτέλους θα φανεί ο καρπός αυτής της πολύμηνης προσπάθειας.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι!
Χορηγός επικοινωνίας: e-evros.gr
Δείτε τις συνεντεύξεις:
- Προσοχή για απάτη με μήνυμα που υποτίθεται ότι στέλνει το gov.gr για επίδομα 900 ευρώ
(29-10-2024) - Ο "φράχτης" του Έβρου, νέο αξιοθέατο για τους επισκέπτες
(29-10-2024) - Δύο ισπανικά πολεμικά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video)
(29-10-2024) - 22 νέα προγράμματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Αλεξανδρούπολης
(29-10-2024) - Μην πετάτε το χρησιμοποιημένο τηγανέλαιο! Το Λύκειο Τυχερού το ανακυκλώνει
(29-10-2024)
EN
TR









