Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 στην γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης το "Αδαμάντιος Κοραής"

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 στην γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης το "Αδαμάντιος Κοραής"

31-12-2019

Δεν κατέθεσε τελικά προσφορά στον διαγωνισμό η εταιρεία Saos Ferries όπως αρχικά είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Μανούσης και έτσι το πλοίο Αδαμάντιος Κοραής θα συνεχίσει να συνδέει το νησί της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη μέχρι τον Οκτώβριο του 2020.

Ο πλοικτήτης κ. Φώτης Μανούσης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως ξεκινάει μια νέα περίοδος για το νησί και μάλιστα δεν παρέλειψε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από όσους αδίκησε ή έβλαψε.

Αναλυτικότερα: 

"ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Από σήμερα ξεκινάει μια νέα περίοδος για το νησί μας, τουλάχιστον στο θέμα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας.
Πριν λίγο έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών για την γραμμή της Σαμοθράκης με μια μόνο συμμετοχή αυτή του πλοίου Αδαμάντιος Κοραής. Η SAOS FERRIES δεν μετείχε στον διαγωνισμό.
Άρα από σήμερα και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2020 το πλοίο "Αδαμάντιος Κοραής" θα εξυπηρετεί αποκλειστικά την Σαμοθράκη. Είναι ένα δυνατό καράβι, αυτό που λέμε "θαλασσοβάπορο"
Εμείς θα ευχηθούμε, στην πλοιοκτήτρια εταιρία του Αδαμάντιος Κοραής "καλή επιτυχία" και "καλά ταξίδια".
Θα εκφράσουμε στην νέα δημοτική Αρχή την ευχή, η αλλαγή αυτή στην συγκοινωνία να επιφέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας,
και να δηλώσουμε για ακόμη μια φορά πως η αγάπη μας για το νησί παραμένει αναλλοίωτη.
Εξ άλλου η ενασχόληση μας με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της Σαμοθράκης άρχισε είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη εγκατάσταση της οικογένειας Μανούση στο νησί, όταν και μας ζητήθηκε.
Διήρκεσε είκοσι χρόνια με αγώνες, αγωνία και φυσικά και με λάθη άλλα με πρόθεση πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Σαμοθράκης.
Φυσικά θα συνεχίσουμε να ζούμε στο τόπο που επιλέξαμε πριν από σαράντα πέντε χρόνια, φυσικά όταν και όπου μας ζητηθεί θα βοηθούμε όσο μπορούμε, φυσικά θα ενεργούμε πάντα ως "ενεργοί πολίτες" για το καλό και μόνο του νησιού.
Και κάτι προσωπικό ως τελευταίο.
Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από όσους τυχόν έβλαψα, η αδίκησα όλα αυτά τα χρόνια.
Σίγουρα δεν το έκανα από πρόθεση".