Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών

09-04-2020

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε και έφερε σε πέρας η ιστορική Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Λέσχης, Νίκος Μανδάνης, καθώς και τα μέλη της με την συνδρομή της 12ης Μεραρχίας, δημιούργησαν γραμμή παραγωγής μασκών προστασίας από τον κορωνοϊό.

Την ευχάριστη αυτή είδηση έκανε γνωστή ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Απόστολος Κυριακίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών Νίκο Μανδάνη για την πρωτοβουλία: "Η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών, σήμερα διερευνά τις ελλείψεις μασκών των μελών της και τις παρέχει στους μη έχοντες, τις οποίες κατασκεύασε η ίδια η ΛΕΣΧΗ με τις άοκνες ενέργειες του Προέδρου κ. Νικόλαου Μανδάνη και τη συνδρομή της XII Μεραρχίας.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο που με τις ενέργειές του στις άσχημες μέρες που περνάμε, έδωσε αδελφικό τόνο στη Λέσχη, με το ενδιαφέρον της για τα μέλη της ηχηρά.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Πέτρο Σουκουλιά ο οποίος ανέλαβε το κοπιαστικό έργο της επικοινωνίας με το κάθε μέλος ξεχωριστά για τις ενέργειες διευθέτησης της παροχής μασκών.
Σας ευχαριστούμε Ν. Μανδάνη και Δ.Σ. της Λέσχης που μας σκέφτεσθε πατρικά." 

Τέλος να σημειωθεί ότι οι μάσκες θα διατεθούν όχι μόνο στα μέλη της Λέσχης αλλά και στο προσωπικό της Αστυνομίας, της 12ης Μεραρχίας Πεζικού, στα ιδρύματα που εποπτεύονται από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της πόλης.