Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μια δωρεά που μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων της τράπεζας Αττικής, ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στην αναπηρία, προέβη σε μια σημαντική δωρεά προς το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μια κούνια ειδικής κατασκευής για μαθητές που κινούνται με αμαξίδιο.
Η κούνια προσέφερε μεγάλη χαρά στα παιδιά καθώς για πρώτη φορά μαθητές με κινητικές δυσκολίες συμμετείχαν ισότιμα στη διασκέδαση μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους.
Η Διευθύντρια του τοπικού υποκαταστήματος της τράπεζας Αττικής, κυρία Αγγελική Ορδουμποζάνη, μαζί με μέλη του προεδρείου του συλλόγου, επισκέφτηκαν τον περασμένο Ιανουάριο το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για τα καινοτόμα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται και εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές.
Η τοποθέτηση της κούνιας στον αύλειο χώρο πραγματοποιήθηκε από συνεργείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






