Σήμερα είναι: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish
TIMI MIKRO ΙΚΤΕΟ BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Βενετίδης
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Βενετίδης

Μίνι ανασχηματισμός στην ΠΑΜ-Θ – Tι δηλώνουν ο νέος Αντιπεριφερειάρχης από τον Έβρο & ο Περιφερειάρχης για "τις αλλαγές που θα έρθουν"

03-07-2018

Την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών ανέλαβε ο Περιφερειακός Σύμβουλος από τον Έβρο Κώστας Βενετίδης.

Ο Ορεστιαδίτης Σύμβουλος ανέλαβε καθήκοντά για 2η φορά, 14 μήνες μετά το τέλος της πρώτης θητείας του. «Συνεχίζουμε για να προσφέρουμε, για να είμαστε χρήσιμοι στον κόσμο» δήλωσε ο ίδιος στο e-evros, σημειώνοντας ότι «προτεραιότητά μου είναι η υλοποίηση έργων με στόχο τις επισκευές των ζημιών που έχουν προκληθεί από τις πλημμύρες κυρίως στα αναχώματα. Επίσης η αξιοποίηση του ειδικού προγράμματος  για τον Έβρο που αφορά κυρίως σε οδικά έργα, με ιδιαίτερη βάση σε πρώτη φάση στο τμήμα Ευγενικού – Λεπτής» κατέληξε.

Σε ότι αφορά τον λόγο του ανασχηματισμού, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ επισήμανε στο e-evros πως ήταν κάτι που είχε κατά νου από όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του «Είχα πει πως από τους 30 υπολοιπόμενους μήνες της θητείας, στους 15 θα είχαμε αλλαγές. Και στη συνέχεια πρόκειται να έχουμε μερικές αλλαγές, αφού υπάρχουν σύμβουλοι με όρεξη και διάθεση να αναλάβουν νέες θέσεις.».

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους νέους Αντιπεριφερειάρχες αυτοί είναι οι εξής:

Κυριακή Αλατζά-Παπαδοπούλου, από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Κωνσταντίνος Κινατζίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος.

Για προσωπικούς λόγους, ο κ. Κινατζίδης ζήτησε από τον κ. Μέτιο η ανάληψη των καθηκόντων του να γίνει μετά από διάστημα δύο μηνών, αίτημα το οποίο ο κ. Περιφερειάρχης αποδέχθηκε. Μέχρι τότε, θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Ευφραιμίδης.

 Μαρίνα Κριτού 

 

ΕΚΘΕΣΗ ΦΕΡΩΝ