Αθλητικά Νέα

Μόλις τέσσερις αγωνιστικές κράτησε η συνεργασία του Κώστα Φρατζέσκου με την Αλεξανδρούπολη FC
Με μία λιτή και σίγουρα καθόλου αναμενόμενη ανακοίνωση, η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC, γνωστοποίησε την επιθυμία παραίτησης του Κώστα Φρατζέσκου με την ομάδα.
Ο 55χρονος τεχνικός, μίλησε με τη διοίκηση και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Αλεξανδρούπολη και παρά τις προσπάθειες των διοικούντων να τον μεταπείσουν, κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης FC, αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Φρατζέσκο. Έχοντας μία άψογη συνεργασία μαζί του, δυστυχώς τα πράγματα αγωνιστικά δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο έμπειρος τεχνικός.
Μένοντας και οι δύο πλευρές πολύ ικανοποιημένες από τη μεταξύ μας συνεργασία, θέλουμε να ευχηθούμε στον Κώστα Φρατζέσκο κάθε επιτυχία σε ότι κάνει, καλή συνέχεια στην καριέρα του και είμαστε σίγουροι πως κάποια στιγμή, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι. Ήταν τιμή μας που γνωρίσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα...».
- Με τροπολογία μόνιμη απαλλαγή αγροτών και αλιέων από το τέλος επιτηδεύματος
(26-03-2024) - 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwondo ΑΜΘ: 12 μετάλλια για τον Α.Ο.Γ Ταεκβοντό Αλεξανδρούπολης!
(26-03-2024) - Αλεξανδρούπολη: Εκδηλώσεις του Κέντρου Ημέρας για την Υποστήριξη Πασχόντων με Άνοια
(26-03-2024) - Στην Αλεξανδρούπολη μηχανικοί του Υπουργείου Περιβάλλοντος για αυτοψία στις εγκαταστάσεις του FSRU
(26-03-2024) - Ο Τοψίδης ξαναβάζει το προσκήνιο τον κόμβο των Δικέλλων
(26-03-2024)