Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Moto Club Alexandroupolis: "Καλούμε τον κ.Κριτού να επιστρέψει στη πραγματικότητα"

Moto Club Alexandroupolis: "Καλούμε τον κ.Κριτού να επιστρέψει στη πραγματικότητα"

25-05-2019

H Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης "Οι Αγριάνες" μέσω δελτίο τύπου απαντά σε διάφορα δημοσιεύματα του κ.Κριτού Προέδρου της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Έβρου, τα οποία σύμφωνα με την Ένωση είναι εμπαθή.

"Με αφορμή τις χθεσινές δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) του κ. Κριτού Κριτή , προέδρου της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Έβρου (ΛΕ.Μ.Ε), ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έχρισε τον εαυτό του εκπρόσωπο των Μοτοσυκλετιστών της Αλεξανδρούπολης, καθώς και το από 21/5/19 «Δελτίο Τύπου» της (ΛΕ.Μ.Ε) το οποίο προσυπογράφει , όπου για πολλοστή φορά, αδυνατώντας να συγκρατήσει την εμπάθεια του για το γεγονός ότι υπάρχουμε ως σύλλογος, για κάποιο ανεξήγητο λόγω μας εμπλέκει στους δικούς του πολιτικούς διαξιφισμούς με αντίπαλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, κατηγορώντας μας ότι κλωνοποιήσαμε τη ΛΕΜΕ , λες και κατέχει κάποιου είδους πνευματικά δικαιώματα... ή λέγοντας ότι εφόσον η ΛΕΜΕ είναι πλήρως λειτουργική δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης άλλης λέσχης ίδιου ενδιαφέροντος στη πόλη, θεωρώντας ενδεχομένως ότι θίγονται μονοπωλιακά συμφέροντα.

Με αφορμή λοιπόν τις παραπάνω δημόσιες δηλώσεις του κ.Κριτού, το Δ.Σ της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ» κι όχι ΕΜΑΑ όπως μας αποκαλεί,νιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα...

Καλούμε τον κ.Κριτού έστω και την ύστατη στιγμή να τιμήσει τη θέση που έχει καταλάβει τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος μίας από τις ιστορικότερες λέσχες της Ελλάδας την οποία τιμούμε απόλυτα και να απόσχει από τέτοιου είδους δηλώσεις , οι οποίες είναι ενάντια στο Μοτοσυκλετιστικό ιδεώδες και ενάντια στο καταστατικό της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΜΟΤΟΕ) , άλλως να παραιτηθεί επιτέλους ώστε να αναλάβει κάποιος άνθρωπος ο οποίος θα μπορέσει να φέρει τη ΛΕΜΕ στη θέση που της αξίζει!

Καλούμε τον κ.Κριτού να επιστρέψει στη πραγματικότητα κι επιτέλους να χωνέψει ότι οι εποχές που περιφερόταν στα ΜΜΕ ως μοναδικός εκπρόσωπος των Μοτοσυκλετιστών του Έβρου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Εκπροσωπεί ΜΟΝΟ τον εαυτό του και ενδεχομένως τα μέλη του συλλόγου του.

Οποιαδήποτε προσπάθεια του να παρουσιαστεί ως καθολικά αποδεκτός εκπρόσωπος των Μοτοσυκλετιστών της περιοχής θα πρέπει να ξέρει ότι πέφτει στο κενό... Η τακτική του κατευνασμού και της αδιαφορίας στις απρόκλητες επιθέσεις του κ.Κριτού προς το Δ.Σ και τα μέλη των ΑΓΡΙΑΝΩΝ τελείωσε...

Τέλος επισημαίνουμε ότι δημιουργήσαμε τους «ΑΓΡΙΑΝΕΣ» όχι για ίδιο όφελος, ούτε για να εξυπηρετήσουμε δικά μας συμφέροντα... Οι ΑΓΡΙΑΝΕΣ ιδρύθηκαν για να καλύψουν το κενό που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια. Δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε σωματείο πληροί τις βασικές αρχές διαφάνειας που διέπει το σύλλογο μας... Να λειτουργεί νόμιμα, να έχει πάνω από 20 μέλη και να τηρεί τις εκ του νόμου συλλογικές διαδικασίες, δηλαδή κατ' ελάχιστο να διενεργεί εκλογές και να συγκαλεί δημόσια γενική συνέλευση .

Η απαξία που πέρασε ο Μοτοσυκλετισμός τα προηγούμενα χρόνια εξαλείφθηκε διότι εντός μόλις δύο ετών έχουμε καταφέρει περισσότερα από όσα φαντάζονταν κάποιοι, κι αυτό ίσως ενοχλεί... Συνεχίζουμε το έργο μας δυναμικά, με αγνές προθέσεις, ανεξάρτητοι και υπερήφανοι για την οικονομική μας αυτοτέλεια και για το γεγονός ότι δε χρειαζόμαστε χορηγούς για να υποστηρίξουν τη λειτουργία και τις δράσεις μας."

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γρηγοράκης Ηλίας