Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Νέα ανακοίνωση της SAOS FERRIES: " Δεν θα συμμετάσχουμε στη διαδικασία τακτικής δρομολόγησης στο νησί"

Νέα ανακοίνωση της SAOS FERRIES: " Δεν θα συμμετάσχουμε στη διαδικασία τακτικής δρομολόγησης στο νησί"

23-09-2019

H SAOS FERRIES με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους κατοίκους της Σαμοθράκης ότι δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία τακτικής δρομολόγησης στο νησί η οποία προθεσμία της υποβολής δηλώσεων λήγει αύριο Τρίτη 24/09.

Αναλυτικότερα αναφέρει:

"Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τα όσα είχε προεξαγγείλει, απευθύνεται στους κατοίκους της Σαμοθράκης προς ενημέρωσή τους.

Όπως είναι γνωστό, αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για την τακτική δρομολόγηση, (χωρίς επιδοτηση) πλοίου για την εξυπηρέτηση της γραμμής ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.

Όντας έντιμοι και ευγνώμονες στον τόπο αυτό και τους ανθρώπους του, γνωστοποιούμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στη διαδικασία τακτικής δρομολόγησης στο νησί, η οποία θα μας απέφερε κέρδη σε σύγκριση με το προηγούμενο καθεστώς επιδότησης.

Σεβόμενοι τον έλληνα καταναλωτή και επιβάτη, απορρίπτουμε τη δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος να αυξήσουμε το εισιτήριο στην τιμή των 25,00 €, επιβαρύνοντας υπέρμετρα τον επισκέπτη του νησιού και βλάπτοντας έτσι την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Σαμοθράκης.

Πορευόμαστε με τις αρχές που ξεκινήσαμε, τηρήσαμε σε όλη τη διαδρομή μας
και θα συνεχίσουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε.
Με δεδομένο ότι τα αισθήματα αγάπης νικούν αυτά της πικρίας ευχόμαστε το καλύτερο για τον τόπο και την ευημερία του."