Κάτι τρέχει στον Έβρο

Νεκρός βρέθηκε ένας 57χρονος ναυτικός στην καμπίνα του SAOS
Εχθές τις πρωινές ώρες ενημερώθηκε το το Α' Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ "ΣΑΟΣ ΙΙ" Ν.Π. 10599 για το θάνατο ημεδαπού ναυτικού εντός του πλοίου, στο λιμένα Σαμοθράκης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χρόνος τον άτυχο άντρα τον αναζητούσαν οι συνάδελφοι γιατί είχαν αρκετή ώρα να το δουν και τελικά τον εντόπισαν νεκρό μέσα στην καμπίνα του.
Πρόκειται για έναν 57χρονο άνδρα από την περιοχή των Αρριανών Ροδόπης, ο οποίος εργαζόταν στη εταιρεία Saos περίπου 7 χρόνια, να σημειωθεί ότι από την διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατος προήλθε από ανακοπή.
Το παράδοξο όμως είναι ότι λίγες ώρες πριν ένας ακόμη υπάλληλος της εταιρείας ο 55χρονος υποπλοίαρχος του Saos, "έσβησε" από ανακοπή σε μαγαζί του νησιού την ώρα που παρακολουθούσε αγώνα ποδοσφαίρου.
- Ελάτε να γνωρίσουμε το eshop της Klimafot, τα πάντα στον τομέα του φωτισμού
(30-06-2021) - Μ.Γ.Σ. "Εθνικός" Αλεξανδρούπολης: Κατακτήσεις σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου
(30-06-2021) - Στον Πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα για την υπόθεση Νίκου Παππά - Σταύρου Κελέτση (video)
(30-06-2021) - Αλεξανδρούπολη: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Τα άτομα με αναπηρία & χρόνιες παθήσεις"
(30-06-2021) - Δήμος Αλεξανδρούπολης: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα τμήματα στα Κ.Δ.Β.Μ.
(30-06-2021)