Σήμερα είναι: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP AL FARO KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ντροπιαστική η εικόνα των σκουπιδιών στη Μεσημβρία - Η εθελόντρια τα μάζεψε και μια εβδομάδα τώρα περιμένει το απορριμματοφόρο

Ντροπιαστική η εικόνα των σκουπιδιών στη Μεσημβρία - Η εθελόντρια τα μάζεψε και μια εβδομάδα τώρα περιμένει το απορριμματοφόρο

12-08-2019

Ντροπή και μόνο ντροπή είναι η λέξη που ταιριάζει για να περιγράψει την εικόνα των σκουπιδιών που είναι παρατειμένα εδώ και μια εβδομάδα στην παραλία της Μεσημβρίας.

Και η λέξη ντροπή δεν είναι προσχηματική. Κρύβει ακριβώς αυτού που αισθανθήκαμε όταν επικοινώνησε με το e-evros.gr η εθελόντρια η οποία πριν μια εβδομάδα είχε μαζέψει τα σκουπίδια που ήταν παρατειμένα στην περιοχή της Μεσημβρίας.

Μάλιστα τότε μας είχε πει "Έχω την υπόσχεση ότι θα περάσει απορριματοφόρο να πάρει τις σακκούλες. Είδομεν..." 

Ε λοιπόν όχι μόνο δεν πέρασε κανένα απορριματοφόρο αλλά τα σκουπίδια διπλασιάστηκαν και όπως είναι λογικό η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή είναι απαράδεκτη.

"Παρ όλες τις προσδοκίες μου οι σακκούλες με τα μαζεμένα σκουπίδια ήταν εκεί και όχι μόνο εμπλουτισμένα με νέα καθε προέλευσης χρώματα και σχεδίου. Εγώ δεν έχω τρόπο να τα μεταφέρω παραιτούμαι. Απογοήτευση και πικρία. Αυτό μας αξίζει; Εχει τουρίστες εκει." ανέφερε φανερά απογοητευμένη.

Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι μια συντοπίτισσα μας εθελοντικά προσπάθησε να καθαρίσει την  περιοχή, την περιοχή που περνάνε καθημερινά τουρίστες και δυστυχώς σε αυτήν την προσπάθεια της βρέθηκε μόνη!