Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και η Εβρίτισσα κ. Ελευθερία Τριγκίδου συνανατήθηκαν στο Τρίγωνο του Έβρου.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και η Εβρίτισσα κ. Ελευθερία Τριγκίδου συνανατήθηκαν στο Τρίγωνο του Έβρου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από το Τρίγωνο Έβρου: "Στο Τρίγωνο του Έβρου συναντώνται λαοί, αξίες & παραδόσεις"

28-05-2021

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, επισκέφτηκε εχτές τον όμορφο Έβρο και συγκεκριμένα το Τρίγωνο Έβρου για να συναντήσει έπειτα από πρόσκληση την Εβρίτισσα κ. Ελευθερία Τριγκίδου η οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος στην περιοχή της.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε μεταξύ των αλλών μετά την επίσκεψη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το Τρίγωνο Έβρου δεν είναι απλώς ένα σύνορο αλλά είναι μια συγκέντρωση λαών, αξιών και παραδόσεων!

Ακολουθεί ακριβώς η ανάρητη του Ανδρέα Λοβέρδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας! Στο ακριτικό μετερίζι του Έβρου με την ιστορική αγωνίστρια της παράταξής μας Ελευθερία Τριγκίδου. 

Αποδέχθηκα σχετική πρόσκληση και είμαι σήμερα εδώ στα Δίκαια, στο Τρίγωνο του Έβρου για να συναντήσω την Ελευθερία Τριγκίδου. Μια γυναίκα που ταύτισε ένα κομμάτι της ζωής της με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος του στην περιοχή. Μια αγωνίστρια που πάλεψε από για τις αρχές και τα ιδανικά της Δημοκρατικής Παράταξης στα δύσκολα αλλά και τα δημιουργικά χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Στο πρόσωπό της Ελευθερίας, τιμώ όλους τους ακούραστους υπερήφανους ακρίτες μας, που δεν τάχθηκαν απλά να φυλάττουν Θερμοπύλες, αλλά επιτελούν το ιερό καθήκον να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Το Τρίγωνο δεν είναι απλώς ένα σύνορο. Στο Τρίγωνο του Έβρου συναντώνται λαοί, αξίες και παραδόσεις. Είναι το σημείο που η Δύση συναντά την Ανατολή. Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας με την επισήμανση ότι όλοι και περισσότερο εμείς οι πολιτικοί οφείλουμε να μην ξεχνάμε πως στις εσχατιές της χώρας μας δεν τελειώνει αλλά εκεί αρχίζει η πατρίδα μας.

Γι' αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε ώστε να αποτελούν τόπους ασφάλειας, δημιουργίας και ευημερίας."