Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Ο Μενελαος Μαλτέζος μίλησε στην Ναυτεμπορική Tv και ανέδειξε τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής

Ο Μενελαος Μαλτέζος μίλησε στην Ναυτεμπορική Tv και ανέδειξε τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής

18-09-2022

Τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής ανέδειξε ο επικεφαλής των προοδευτικών οικονομολόγων
Μενέλαος Μαλτέζος κατά την διάρκεια της συνεντευξης του στο νέο τηλεοπτικό κανάλι της ιστορικής εφημερίδας Ναυτεμπορική .

Η εφημερίδα Ναυτεμπορική που εδώ και αρκετό καιρό ανήκει στον όμιλο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη , ξεκίνησε την παρθενική της προσπάθεια για την δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού εδώ και μια εβδομάδα , εκπέμποντας μάλιστα από τις εγκαταστάσεις της 86ης Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό , καλεσμένος της εκπομπής της Ναυτεμπορικής βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο συμπολίτης μας γνωστός οικονομολόγος Μενέλαος Μαλτέζος όπου ανέδειξε ακόμη μια φορά το έντονο πρόβλημα του φορολογικού ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει ο Έβρος λόγω της γειτνίασης του με όμορες χώρες που διαθέτουν χαμηλότερο συντελεστή φορολογίας.

Ακόμη δεν παρέλειψε να σχολιάσει δηκτικά την στάση της κυβέρνησης η οποία υποκριτικά σύμφωνα με τον κύριο Μαλτέζο εργαλειοποιεί το θέμα του φράκτη για προεκλογικούς σκοπούς , ενώ παράλληλα δεν δείχνει την ίδια ζέση για να δρομολογήσει σοβαρά αναπτυξιακά έργα στην περιοχή.