Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

13-01-2017

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, συνοδευόμενο από το Γενικό Γραμματέα της ΟΕΕΘ κ. Αντώνιο Φραντζή.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Κώστα Χατζημιχαήλ ο οποίος μας ανέφερε τα εξής: 

«Η συνάντηση έχει αφενός εθιμοτυπικό χαρακτήρα προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το όνομα της Θράκης και αφετέρου να θεσμοθετηθεί ετησίως και μια επίσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συζητώνται τα θέματα της Θράκης.

Στην συνάντηση της Δευτέρας θα συζητήσουμε τα προβλήματα της περιοχής, θέματα εμπορίου και επιχειρηματικότητας , τουρισμού κ.α.»

Δείτε το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης:

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14:00, η Αυτού Εξοχότης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης.

Ο κ. Χατζημιχαήλ θα συνοδεύεται από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΕΘ κ. Αντώνιο Φραντζή και θα έχει την τιμή να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μία σειρά από θέματα που αφορούν το εμπόριο, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό της Θράκης ενώ θα παρουσιάσει διεξοδικά το έργο και το πλαίσιο δράσεων της Ομοσπονδίας.