Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Συμεών Καζικίδης, υποψήφιος με την παράταξη "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ"
Ο Συμεών Καζικίδης, υποψήφιος με την παράταξη "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ"

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Συμεών Καζικίδης διεκδικεί ένα "Δήμο για Όλους - Πρώτα Εσύ"

11-04-2019

Με όρεξη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο στην Αλεξανδρούπολη, πέφτει στη "μάχη" των δημοτικών εκλογών ο Συμεών Καζικίδης.

Υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ", ο Σίμος Καζικίδης δηλώνει έτοιμος να αποκτήσει ενεργό ρόλο στα κοινά της πόλης.

Έχει γεννηθεί το 1983 στην Αλεξανδρούπολη όπου και μεγάλωσε, με καταγωγή από την Αισύμη.

Απόφοιτος τεχνικού λυκείου με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, έχει εργαστεί στο Δασαρχείο αλλά και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τα τελευταία χρόνια, είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης και παράλληλα εργάζεται σε γνωστή μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.

Στα μελλοντικά του σχέσια είναι να ασχοληθεί κυρίως με τον τουριστικό κλάδο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Ο ίδιος δηλώνει ότι: "είναι πρώτη φορά που βάζω υποψηφιότητα, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ο λόγος που αποφάσισα να εμπλακώ ενεργά είναι σαφής. Τι νόημα έχει να ασκώ κριτική, να προτείνω λύσεις και να αναλύω ιδέες, χωρίς να μπορώ να συμμετάσχω στην υλοποιήση τους".

Που εδράζεται όμως η επιλογή του στο πρόσωπου του Γιάννη Ζαμπούκη και της παράταξής του;

"Ο λόγος δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Προτείνει μια πολιτική που σε αντίθεση με αυτά που έχουμε συνηθίσει, διαφέρει. Ο χαρακτήρας του εμπνέει μια δυναμικότητα και ο ίδιος λειτουργεί με συλλογικότητα. Βλέπω ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, σοβάρο, που φτιάχνεται συμμετοχίκα".

"Ονειρεύομαι μια πόλη λειτουργική κι αξιοκρατική, πιο ζωντανή κι ελκυστική, γι' αυτό κι εφόσον τα καταφέρω θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα του τουρισμού. Ο τουρισμός είναι μια πολύ βασική πηγή εσόδων κι ανάπτυξης κι η επαγγελματική μου εμπειρία θα με βοηθήσει στο να συμβάλλω έμπρακτα στην ανάπτυξή του".