Σήμερα είναι: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό ALL4U ΙΚΤΕΟ

Αθλητικά νέα

Οι ιστιοπλόοι του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης συνεχίζουν και φέτος να συγκεντρώνουν σημαντικές διακρίσεις.
Οι ιστιοπλόοι του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης συνεχίζουν και φέτος να συγκεντρώνουν σημαντικές διακρίσεις.

Οι ιστιοπλόοι του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης και πάλι στην πρώτη θέση!

08-05-2018

Οι ιστιοπλόοι του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης συνεχίζουν και φέτος να συγκεντρώνουν σημαντικές διακρίσεις, αφού κατάφεραν να έρθουν πρώτοι, με το ξεκίνημα κιόλας της αγωνιστικής περιόδου, στον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «Ελληνικής Ναυτοσύνης» που διοργάνωσε ο Ο.Θ.Α.Καβάλας στις 5-6 Μαΐου 2018.

Το τμήμα της σχολής προχωρημένων, πλήρωμα του σκάφους « Nela», μετά από κύκλο εκπαίδευσης καθώς και μετά μιας δυναμικής παρουσίας στον αγώνα χαίρει της διάκρισης του ενώ παράλληλα προετοιμάζεται αναμένοντας την επόμενη δοκιμασία στον αγώνα «Βαλκανικής Φιλίας» στην Καβάλα στις 12-13 Μαΐου 2018, όπου και θα δώσει το παρόν με τον καλύτερο του εαυτό.

Στις παράλληλες δράσεις του ΟΦΘΑ τμήματος ιστιοπλοΐας, συμπεριλαμβάνεται η εκπαίδευση του νεοσύστατου τμήματος αρχαρίων-skipper που ξεκίνησε τα μαθήματα την Δευτέρα 7 Μαΐου ενώ επίσης η αγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ συνεχίζει να προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στον μεγάλο αγώνα της "AEGEAN REGATTA 2018" που θα διεξαχθεί από τις 18-25 Αυγούστου 2018 και θα πλεύσει από την Σκύρο με τελικό προορισμό τα νησιά της Χίου και της Σάμου.