Σήμερα είναι: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ Δερέμπεης μικρό ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ορεστιάδα: Ανακοινώθηκαν οι Δικαιούχοι Στέγασης του Δ.Π.Θ.

Ορεστιάδα: Ανακοινώθηκαν οι Δικαιούχοι Στέγασης του Δ.Π.Θ.

28-06-2017

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και μετά από εξέταση των υποβληθέντων εμπρόθεσμα αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών από Β' έτος σπουδών έως πτυχίο (ν+2), οι παρακάτω φοιτητές (ακολουθεί συνημμένος πίνακας) είναι δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ. στην Ορεστιάδα.

1. Όσοι φοιτητές διέμεναν κατά την προηγούμενη χρονιά και είναι δικαιούχοι και για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα παραμείνουν στα ίδια δωμάτια (αφορά μόνο όσους διαμένουν ήδη σε μονόκλινα) αφού από 1-9-2017 έως και 30-9-2017 ανανεώσουν το δικαίωμα παραμονής τους τακτοποιώντας και τις οικονομικές εκκρεμότητες τους (μεταφορά εγγύησης στην καινούργια χρονιά).

Για την διαδικασία αυτή θα απευθύνονται στο Γραφείο Ε7 φοιτητικές εστίες Ορεστιάδας κ. Κουρετσίδη. Οι παραπάνω ενέργειες θα πραγματοποιούνται από τους φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

2. Όσοι φοιτητές είναι δικαιούχοι στέγασης για πρώτη φορά θα παραλάβουν το δωμάτιό τους από 1-10-2017 και μετά την αποχώρηση των παλαιών φοιτητών καταβάλλοντας 90 ευρώ (εγγύηση) για την παραλαβή του δωματίου.

3. Όσοι φοιτητές διαμένουν στις φοιτητικές εστίες του Δ. Π. Θράκης από προηγούμενο έτος και οι οποίοι:
α) δεν υπέβαλλαν δικαιολογητικά για το νέο ακαδημαϊκό έτος,
β) απορρίφθηκαν λόγω οικονομικών-κοινωνικών κριτηρίων και
γ) έχουν συμπληρώσει τα έτη σπουδών (5+2), δεν δικαιούνται στέγασης και καλούνται να εκκενώσουν τα δωμάτια τους έως τέλος Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.