Σήμερα είναι: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
greek english turkish
VAMOS AL FARO SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ορεστιάδα: Τρεις τόνοι καπάκια για τον Σύλλογο Α.με.Α Έβρου

Ορεστιάδα: Τρεις τόνοι καπάκια για τον Σύλλογο Α.με.Α Έβρου

10-10-2016

Ξεπέρασε τους 3 τόνους το βάρος των πλαστικών καπακιών που παραδόθηκαν εχθές στο κιόσκι της Εθελοντικής Ομάδας Γονέων Ορεστιάδας για την ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία νομού Έβρου.

Περίπου 800 πολίτες, φορείς, σύλλογοι, σχολεία και επιχειρήσεις παρέδωσαν τις ποσότητες πλαστικών πωμάτων που συγκέντρωσαν τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια και άλλα βοηθήματα που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όσων τα χρειάζονται.

Σημειώνεται ότι ο στόχος της φετινής δράσης, να συγκεντρωθούν περισσότεροι από τους 2 τόνους πλαστικών καπακιών που μαζεύτηκαν το 2015, υπερκαλύφθηκε, αφήνοντας απολύτως ικανοποιημένους τους διοργανωτές και όλους όσους συνέδραμαν την κοινή προσπάθεια.

Τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν θα μεταφερθούν σε χώρους του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία νομού Έβρου και από εκεί σε εταιρεία ανακύκλωσης.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, Κώστας Ευθυμιάδης, σε άμεση προτεραιότητα είναι η κάλυψη των εξόδων μίας χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης ματιού και η αγορά ενός ορθοπεδικού κρεβατιού.

Ο κ. Ευθυμιάδης ευχαρίστησε στις δηλώσεις του την Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για δεύτερη χρονιά, χαρακτηρίζοντας τη δράση που συντόνισε η Ομάδα ως «εξαιρετικά επιτυχημένη».

Να τονίσουμε, πως την ίδια μέρα ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών "Μακεδονομάχοι" δώρησαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία νομού Έβρου. Μία κίνηση που φυσικά δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο.