Σήμερα είναι: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ΙΚΤΕΟ ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η απασχόληση τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2015.
Η απασχόληση τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2015.

Π.Ε. Έβρου: 34 θέσεις εργασίες με το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2015.

11-06-2015

Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τη Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Φυτικής Παραγωγής, Πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2015 που εκτελείται από τις Περιφερειακές Ενότητες-ιευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Ελαιοκομικών Νομών της Χώρας.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση των εποχικών αναγκών της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Φυτικής Παραγωγής στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2015.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου θα γίνουν 34 συνολικά προσλήψεις. Αναλυτκότερα:

  • ΠΕ Γεωπόνοι ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής (Τομεάρχες Δακοκτονίας): 1 θέση.
  • Λοιπό εργατοτεχνικό προσωπικό ΥΕ (παγιδοθέτες, αρχιεργάτες, ψεκαστές, παρασκευαστές, δειγματολήπτες, μεταφορείς, εργάτες αποθήκης, κτλπ):

α) Με 34 Ημερομίσθια: 32 θέσεις.

β) Με 60 Ημερομίσθια: 1 θέση.

Η απασχόληση τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2015. Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει με την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Η δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς των Περιφερειών στους οποίους αποδίδονται από τον κρατικό προϋπολογισμό όλοι οι θεσμοθετημένοι πόροι (ΚΑΠ) μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Πηγή: dikaiologitika.gr