Σήμερα είναι: Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ AL FARO KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Π.Καμμένος από την Αλεξανδρούπολη: «η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Έβρο»

Π.Καμμένος από την Αλεξανδρούπολη: «η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Έβρο»

28-12-2018

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του Έβρου, για την αγκαλιά που έχουν προσφέρει στο Στρατό και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, και πιστεύω ότι η χρονιά που μας έρχεται θα είναι μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για τον Έβρο».

Με αυτά τα λόγια ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη.

Ο Πάνος Καμμένος έφτασε στις 10 το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου στο Φυλάκιο Νυμφαίας στην Κομοτηνή, και συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Γεώργιο Καμπά, επισκέφθηκαν τα Φυλάκια Πετάλου και Γέφυρας.

Ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη, είχαν συνάντηση το απόγευμα της ίδια ημέρας με στελέχη των ΑΝΕΛ στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ακολούθησε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών.

«Η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε κόμβος φυσικού αερίου και ενέργειας για τα Βαλκάνια και την Ευρώπη (…) και η Ελλάδα σε μια χώρα σταθερότητας και ασφάλειας», επισήμανε ο Π.Καμμένος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους «Έλληνες Πομάκους της Θράκης που είναι πολύ πιο Έλληνες από κάποιους υπερ-πατριώτες εκ του ασφαλούς».

Ο Υπουργός ανέφερε επίσης ότι θεωρεί πολύ τιμητική την θέση του Βουλευτή Έβρου, συμπληρώνοντας πως «εδώ χτυπάει η καρδιά των Βαλκανίων και της Ευρώπης».

Η περιοδεία του ολοκληρώνεται σήμερα με επίσκεψη στη Σαμοθράκη.

Παρακολουθήστε εδώ τα όσα είπε όπως μεταδόθηκαν ζωντανά από το e-evros.gr:

Μαρίνα Κριτού