Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παγκόσμια διάκριση για το ελαιοτριβείο "Αλέξανδρος" (video)
Λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, στα Δίκελλα, υπαρχει εδώ και 25 περίπου χρόνια ένα ελαιοτριβείο, "Το Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος" που πάντα με κέφι και μεράκι προσφέρει τις υπηρεσίες του και έτσι φθάνει στο τραπέζι μας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής μας.
Το ελαιοτριβείο "Αλέξανδρος" με εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό, συλλέγει τις ελιές της περιοχής και παράγει το πιο νόστιμο αλλά και ποιοτικό λάδι της περιοχής.
Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη ένας από τους κορυφαίους διαγωνισμούς ελαιολάδου όπου εκεί ο δικός μας "Αλέξανδρος" κατέκτησε δύο μετάλλια.
Χρυσό για το αγουρέλαιο (Alexandros Special Edition) και αργυρό για το πιο ώριμης ωρίμανσης ελαιόλαδο (Alexandros Black Edition).
Εμείς "τρυπώσαμε" στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου "Αλέξανδρος", στα Δίκελλα και σας παρουσιάζουμε τη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου μέσα από ένα video παραγωγής του Αλέξη Καδόγλου:
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






