Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, γιορτή για τον ποδηλατικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, γιορτή για τον ποδηλατικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης

02-06-2018

Κάνουμε βόλτες, μικροί και μεγάλοι, μεταφερόμαστε από το ένα μέρος στο άλλο, ιδρώνουμε, και ενίοτε... πέφτουμε και χτυπάμε. Και τι μ’ αυτό; Το ποδήλατο είναιαγάπη, συνήθεια, είναι τρόπος ζωής!

Τα Ηνωμένα Έθνη, στις 15 Μαρτίου 2018, κατά την διάρκεια της 72ης τακτικής γενικής συνέλευσης, στην πόλη της Νέας Υόρκης και με θέμα της ημερήσιας διάταξης της: Αθλητισμός για την ανάπτυξη και την ειρήνη: οικοδόμηση ενός ειρηνικού και καλύτερου κόσμου μέσω του αθλητισμού και της ολυμπιακής ιδέας, θεσμοθέτησε τις 3 Ιουνίου ως Παγκόσμια ήμερα ποδηλάτου.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο ποδηλατικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης και οι ποδηλάτες του Εθνικού, γιορτάζoυν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, με μία βόλτα για μικρούς και μεγάλους, για οικογένειες, για παρέες, συνολικής διαδρομής περίπου.30 χλμ σε πολύ χαλαρό ρυθμό για να απολαύσουν, όσοι βρεθούν εκεί, την επαφή με την φύση και να αγαπήσουνε την ποδηλασία.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο Φάρο, στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

"Ετοιμάστε τα ποδήλατά σας και τα κράνη σας, φορέστε την πιο καλή σας διάθεση και ελάτε να απολαύσουμε μια υπέροχη διαδρομή ποδηλατώντας “