Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Επιτόπια αναστροφή και ανάποδα στην Εγνατία, λίγο πριν το τελωνείο Κήπων.
Επιτόπια αναστροφή και ανάποδα στην Εγνατία, λίγο πριν το τελωνείο Κήπων.

Πάλι "ανάποδη" οδήγηση στην Εγνατία, μετά τους Κήπους (video)

08-07-2024

Βαρέθηκε να περιμένει ή κουράστηκε ή για κάποιον άλλο λόγο, ο οδηγός που βρισκόταν στην Εγνατία Οδό, πριν τα σύνορα των Κήπων, έκανε επιτόπια αναστροφή και γύρισε προς τα πίσω. Όπως μας ενημερώνει ο φίλος που μας έστειλε και το σχετικό βίντεο, η ουρά στην Εγνατία έφτανε τα τρία χιλιόμετρα και ο συγκεκριμένος οδηγός πήγαινε ανάποδα ανενόχλητος, αφού αστυνομία υπήρχε μόνο στα διόδια Αρδανίου.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣΗ περίοδος αυτή κάθε χρόνο, δημιουργεί πολλά προβλήματα στά σύνορα των Κήπων, αφού χιλιάδες Τούρκοι από χώρες της Ευρώπης επισκέπτονται την πατρίδα τους για διακοπές. Επίσης υπάρχουν και πολλοί Τούρκοι που έρχονται για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και επίσης επιστρέφουν πίσω, ιδιαίτερα μετά το απόγευμα κάθε Κυριακής.

Οι ουρές που δημιουργούνται στα σύνορα είναι πολλών χιλιομέτρων και τα νεύρα των οδηγών φτάνουν στα όριά τους, με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα και διαπληκτισμούς μεταξύ τους. Άλλωστε είναι γνώστο το γεγονός με τον Τούρκο οδηγό που χτύπησε και σκότωσε έναν Έλληνα πέρσι, ακριβώς στην ουρά αυτοκινήτων του τελωνείου.