Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παραδόθηκε στους πολίτες ένας από τους ομορφότερους πεζόδρομους της Αλεξανδρούπολης
Σε μια πόλη που πρέπει να έχει ένας πεζός σε αρκετές περιπτώσεις ικανότητες παρκουρίστα για να ξεπεράσει τα εμπόδια, που συναντάει στον δρόμο του, ολοκληρώνονται και κάποια έργα τα οποία δίνουν μια όμορφη νότα στην Αλεξανδρούπολη.
Ο λόγος για τον πεζόδρομο Κουντουριώτη από την οδό Β. Αλεξάνδρου έως την Εμπορίου ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από 2 μήνες εργασιών και οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και οι επισκέπτες, θα μπορούν απολαμβάνουν τη βόλτα τους, σε έναν από τους ομορφότερους πεζόδρομους της Αλεξανδρούπολης.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Ανάπλαση ιστορικού κέντρου Αλεξανδρούπολης» περιλάμβανε ανάπλαση της περιοχής, αντικατάσταση οδοφωτισμού, δενδροφύτευση, δημιουργία χώρου, προσβάσιμου για όλες τις κατηγορίες κατοίκων και επισκεπτών της πόλης (ράμπες και λωρίδες ΑΜΕΑ).
- 403.500€ από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους του Έβρου για επισκευή & συντήρηση σχολικών κτιρίων
(28-06-2025) - Απαγορεύτηκε η διαμονή στα δάση της Σαμοθράκης – Σε επίπεδο 3 κινδύνου πυρκαγιάς το νησί
(28-06-2025) - Σημαντικές επιχορηγήσεις πολιτιστικών δράσεων στον Έβρο από το Υπουργείο Πολιτισμού
(28-06-2025) - Αγανάκτηση Στρατιωτικών στον Έβρο για τις δασικές περιπολίες
(28-06-2025) - O Χρήστος Δερμεντζόπουλος ο νέος Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
(28-06-2025)
EN
TR







