Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παραιτήθηκε (ξανά) ο Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στέφανος Καρακόλιας

Παραιτήθηκε (ξανά) ο Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στέφανος Καρακόλιας

26-08-2018

Την παραίτησή του, και μάλιστα για δεύτερη φορά, υπέβαλλε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Το γεγονός έλαβε χώρα την Πέμπτη 23 Αυγούστου, όταν ο Στέφανος Καρακόλιας απέστειλλε στο σχετικό έγγραφο στον Υπουργό Υγείας.

Ένα μήνα νωρίτερα, στις 22 Ιουλίου, ο Ανδρέας Ξανθός είχε λάβει το πρώτο έγγραφο υποβολής παραιτήσεως. Ο Στ.Καρακόλιας εφόσον παρήλθε ένας μήνας όπως τυπικά ορίζεται, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν έλαβε επίσημη απάντηση από το Υπουργείο που να την κάνει αποδεκτή, υπέβαλλε εκ νέου αίτημα.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος και εμμένει στην απόφασή του, ενώ σε αυτό συνηγορεί και το ότι την Τετάρτη 29 Αυγούστου θα βρεθεί στο Νοσοκομείο για να χαιρετήσει τους εργαζόμενους.

Οι λόγοι της παραίτησης του εδράζονται σε διοικητικά ζητήματα, και συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Διοικητής της μονάδας υγείας στο Διδυμότειχο, υπέγραφε εντάλματα στη θέση του επίσης παραιτηθέντα πρώην υποδιοικητή του ΠΓΝΑ Σταύρου Τζωίδη.

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία για τον ορισμό νέου υποδιοικητή στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Η θητεία του Στέφανου Καρακόλια που έχει πτυχίο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, λήγει επισήμως το 2019. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατ΄ουσίαν ο Στέφανος Καρακόλιας, με τον οποίο η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή, κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή, εφόσον το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου δεν λειτουργεί διοικητικά αυτόνομα, και υπάγεται στο ΠΓΝΑ. 

Μαρίνα Κριτού