Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου είναι και με την "βούλα" δήμαρχος Διδυμοτείχου.
Ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου είναι και με την "βούλα" δήμαρχος Διδυμοτείχου.

Παραμένει στη θέση του ο Δήμαρχος του Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

21-02-2024

Εκδόθηκε εχθές η απόφαση από το Εκλογοδικείο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 στον δήμο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με την απόφαση, απορρίφθηκε η ένσταση που κατέθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης και κατά συνέπεια παραμένει στη θέση του ο Δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφέρει:

"Μία περίοδος πολύμηνης παραφιλολογίας και αναμονής, έφτασε επιτέλους στο τέλος της. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης (Εκλογοδικείο), λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποφάνθηκε για την εγκυρότητα της επανεκλογής του κου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, ως Δημάρχου Διδυμοτείχου, απορρίπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των αιτιάσεων της παράταξης του κ.Τοκαμάνη.

Δυστυχώς, αυτή η επιφανειακή προσέγγιση εκ μέρους της παράταξης του κου Τοκαμάνη, άφησε μέχρι και σήμερα ανυπόστατες «διαρροές» περί ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος.

Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου παρατάξεως, που αγνοώντας πρακτικές του παρελθόντος, προσπαθούν πάντοτε για το καλύτερο αυτού του Δήμου, και παράλληλα να ζητήσουμε ένα συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε εκ μέρους μας.

Η Δικαστική αυτή Νίκη, αν και διαφαινόμενη, επισφραγίζει το εκλογικό αποτέλεσμα των ίδιων των πολιτών, αλλά παράλληλα και τον κόπο και τις ενέργειες που καταβάλει ανελλιπώς η παράταξη μας από το 2019, προσπαθώντας πάντοτε για ένα καλύτερο Δήμο Διδυμοτείχου και ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους του.
Θα θέλαμε να ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους δικηγόρους Δρακούδη Μαρία, Πιστίκη Σμαράγδα και Βασματζίδη Χρήστο για την αρτιότητα της εργασίας τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την θετική έκβαση.
Όλοι μαζί πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα."