Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του  Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Παράνομες & παράτυπες διαδικασίες οδήγησαν τον Πρόεδρο του Αγροτικού & Κτηνοτροφικού Συλλόγου στην παραίτηση του

24-02-2021

Την παραίτησή του από Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Κώστας Αλεξανδρής διαβεβαιώνοντας ότι έδωσε "μέχρι την τελευταία στιγμή για λογαριασμό όλων τον μεγάλο και ωραίο αγώνα".

Όπως τονίζει, οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση της παραίτησης του από την θέση του Προέδρου είναι κάποιες "παράνομες και παράτυπες διαδικασίες, που θίγουν τα νόμιμα δικαιώματα των ανθρώπων" που του εμπιστεύτηκαν την ηγεσία του Συλλόγου και δεν μπορούν να τον βρουν συμμέτοχο.

Αναλυτικότερα έγραψε για την παραίτηση του: 


"Η ανάληψη της Προεδρίας του Αγροτικού συλλόγου του Δήμου Αλεξανδρούπολης από την πρώτη στιγμή συνεπάγονταν για μένα την υπηρέτηση των συμφερόντων των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας με ηθικά απαρέγκλιτο τρόπο.

Καθώς, λοιπόν, έκνομες, παράνομες και παράτυπες διαδικασίες, που θίγουν τα νόμιμα δικαιώματα των ανθρώπων, που μου εμπιστεύτηκαν την ηγεσία του Συλλόγου μας, δεν μπορούν να με βρουν ούτε συμμέτοχο ούτε εθελοτυφλούντα, παραιτούμαι από την Προεδρία και από τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Κοιτάζω στα μάτια τους συναδέρφους μου και τους διαβεβαιώνω ότι έδωσα μέχρι την τελευταία στιγμή για λογαριασμό όλων "τον μεγάλο και ωραίο αγώνα" για να προασπιστώ τα δίκια τους. Εύχομαι η μάχη μου να μην πήγε χαμένη!

Τους ευχαριστώ δε, από καρδιάς για όλην αυτήν την υπέροχη διαδρομή και για την ολόθυμη στήριξή τους! Καλή συνέχεια και καλή αντάμωση στους δρόμους των αγώνων!"