Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Αναρχικό Στέκι Utopia A.D έκανε συγκέντρωση στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη
Το Αναρχικό Στέκι Utopia A.D έκανε συγκέντρωση στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη

Παρέμβαση-συγκέντρωση στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ με πανό, συνθήματα & τρικάκια (video)

27-03-2024

"Για ότι συμβαίνει και ότι συμβεί από εδώ και πέρα την ευθύνη την έχει πρώτος από όλους ο Πρύτανης του ΔΠΘ Φώτης Μάρης".

Την προειδοποίηση αυτή κάνει το Αναρχικό Στέκι Utopia A.D, το οποίο την περασμένη Παρασκευή έκανε συγκέντρωση στο σπίτι του πρύτανη του ΔΠΘ Φώτη Μάρη και στην ευρύτερη γειτονιά με συνθήματα και τρικάκια ενώ ανάρτησαν πανό με το σύνθημα "Πρύτανη τα όνειρα σου ... θα γίνουν οι εφιάλτες σου".

CRUSTA

Οι αναρχικοί διαμαρτύρονται, διότι όπως υποστηρίζουν "από τις 7/2 ημέρα εκκένωσης του στεκιού δεν μας έχουν επιστραφεί τα πράγματα που υπήρχαν στον χώρο. Με ψεύτικες δικαιολογίες και ασυναρτησίες περί δήθεν παράνομων αντικειμένων όπως σπρέι..."  

Στην ανακοίνωσή τους καταλήγουν: "Περιμέναμε μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν έχει εμπλοκή η αστυνομία και η εισαγγελία, αντ αυτού προσπάθησαν να μας αποσπάσουν γραπτώς τα στοιχεία μας σε αίτηση για δήθεν επιστροφή των πραγμάτων. Εν τέλη την Τρίτη 19/3 μετά από εκ νέου παρουσία κάποιων συντρόφ(ισσ)ων στην πρυτανεία ο Φώτης Μάρης απάντησε πως περιμένει ειδοποίηση από την αστυνομία η οποία ευθύνεται για την καθυστέρηση."