Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πέτσας: Θα προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην κατασκευή του φράχτη στον Έβρο
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Στέλιος Πέτσας είπε πως η κυβέρνησης θα προχωρήσουμε άμεσα στην κατασκευή του φράχτη στον Έβρο.
Χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε «Θα προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην δημιουργία του φράχτη στον Έβρο. Δεν υπήρξε καμία ξένη δύναμη σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο».
«Η Τουρκία αντέδρασε στο έδαφός της και όχι σε ελληνικό έδαφος», τόνισε, σήμερα, ο Αλκιβιάδης Στεφανής αναφορικά με τα όσα έγιναν στον Εβρο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός Άμυνας σημείωσε ότι «οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος» διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα. «Η Τουρκία αντέδρασε στο έδαφός της και όχι σε ελληνικό έδαφος, ουδέποτε μπήκαν σε ελληνικό έδαφος», σημείωσε ο κ. Στεφανής εξηγώντας την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον Έβρο.
Διαβάστε τι έλεγαν το 2015 πολιτικά πρόσωπα για τον φράχτη του Έβρου.
- Τυχερό Έβρου: Γιορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου
(28-08-2025) - Κατά της διχοτόμησης του Έβρου, ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Σουφλίου
(28-08-2025) - Πρόταση να διεκδικήσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης το παλιό Ταχυδρομείο
(28-08-2025) - Συνάντηση των Δημάρχων Ορεστιάδας και Ιβαΐλοβγκραντ Βουλγαρίας
(28-08-2025) - Παρεμβάσεις στις υποδομές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ορεστιάδας
(28-08-2025)
EN
TR






