Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Άνετη "κόβει βόλτες" στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων η γάτα...
Άνετη "κόβει βόλτες" στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων η γάτα...

Πλέον και γάτες κυκλοφορούν μέσα στο ΠΓΝΑ εκτός από περιστέρια (video)

30-11-2022

Δε ζητούσαμε ένα κουβά λίρες καλύτερα, όταν σε προηγούμενο ρεπορτάζ χλευάζαμε την περίπτωση να δούμε "γάτες και σκύλους" μέσα στο ΠΓΝΑ;

Σε "καταφύγιο ζώων" φαίνεται να έχει μετατραπεί το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με περιστέρια και τώρα και γάτες να διασχίζουν ανεξέλεγκτα τους διαδρόμους και να επισκέπτονται τους ασθενείς, στα δωμάτια νοσηλείας τους. 

Σε καταγγελία που έγινε από ασθενή, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα τα εξωτερικά ιατρεία του ΠΓΝΑ, δεχτήκαμε άφωνοι το παρακάτω βίντεο, στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα, μια μαύρη γάτα να τριγυρνάει άνετη στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων. 


Το προσωπικό φαίνεται να μην έχει πάρει είδηση, ούτε αυτήν τη φορά για το τι συμβαίνει στον χώρο του νοσοκομείου, ενώ οι ασθενείς που περιμένουν να εξεταστούν, να μένουν άναυδοι μπροστά στο θέαμα, την ώρα που η μικρή εμπιστοσύνη, που τους είχε απομείνει για τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, να κλονίζεται και αυτή! 

Μια εικόνα που φουντώνει ακόμα περισσότερο τη θλίψη και την ανησυχία μας, τόσο για τις εγκαταστάσεις, τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής στον χώρο του ΠΓΝΑ, όσο και για τη τραγική κατάσταση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. 

Τι άλλο λοιπόν θα δούμε;

Δυστυχώς, όλα είναι πιθανά πλέον, εκτός από την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, που μας τάζουν νυχθήμερον! 

[email protected]