Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ανακαλύψτε και εσείς της ομορφιές της περιφέρειας ΑΜΘ και γνωρίστε καλύτερα όλα τα όμορφα μέρη που αυτή έχει!
Ανακαλύψτε και εσείς της ομορφιές της περιφέρειας ΑΜΘ και γνωρίστε καλύτερα όλα τα όμορφα μέρη που αυτή έχει!

Πλέον μπορείτε να περιηγηθείτε και στον Έβρο μέσα από μια "εικονική περιήγηση"!

01-08-2021

Ένα από τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία υιοθετεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την προβολή του τουριστικού της προϊόντος, ενσωματώνοντας στην σελίδα της https://www.emtgreece.com/el υπηρεσίες εικονικής πραγματικότητας.

Με αυτόν τον τρόπο “ξεναγεί” τον επισκέπτη σε όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και τις ομορφιές του τόπου, δίνοντας του την ευκαιρία να πάρει μια “πρόγευση” από όσα μπορεί να δει, να ζήσει και να γνωρίσει στην περιοχή. 

Πρόκειται για μια “εικονική περιήγηση”  που μεταφέρει το άτομο μέσα από τρισδιάστατες εικόνες, ήχο και πληροφοριακό υλικό στα πιο ελκυστικά μέρη των περιφερειακών ενοτήτων της Δράμας, της Ροδόπης, του Έβρου και της Ξάνθης.  Πλέον ο επισκέπτης της ανανεωμένης διαδικτυακής πύλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα έχει μια ακόμη δυνατότητα για να αντλήσει πληροφορίες και υλικό προκειμένου να σχεδιάσει το ταξίδι του. 

Όλα αυτά, μεταφρασμένα σε 6 γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά, ρουμάνικα, βουλγάρικα, αλβανικά και ρώσικα. 

Με αυτήν την υπηρεσία προστίθεται ένα επιπλέον όπλο στη "φαρέτρα" του τουρισμού για την προώθηση των προορισμών της ΠΑΜ-Θ στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Κατά τη συμμετοχή μας στις διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις θα γίνεται χρήση του ειδικού VR εξοπλισμού (γυαλιά), μέσα από τον οποίο ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να “βλέπει” και να ταξιδεύει νοερά στις ανεξάντλητες ομορφιές του τόπου μας.