Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Προσοχή: Διαγωνισμός απάτη στο Facebook με έπαθλο τρία αυτοκίνητα Audi

Προσοχή: Διαγωνισμός απάτη στο Facebook με έπαθλο τρία αυτοκίνητα Audi

20-04-2017

Διαγωνισμός απάτη "τρέχει" αυτό το διάστημα σε σελίδα στο Facebook με έπαθλο 3 αυτοκίνητα AUDI.

Η εταιρεία ήδη με σχετική της ανάρτηση στα Social media προειδοποιεί τους χρήστες του Facebook ότι πρόκειται για απάτη. Η μέθοδος αυτή είναι γνωστή ως like farming και όσοι παίρνουν μέρος απειλούνται με υψηλές χρεώσεις στους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας αφού γίνονται αποδέκτες sms υψηλής χρέωσης.

Η σχετική ανακοίνωση της AUDI Helllas:


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με έπαθλο 3 AUDI RS7.

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Kosmocar S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.audi.gr και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/audihellas, στο twitter το https://twitter.com/AudiHellas και στο youtube https://www.youtube.com/user/AudiHellas.