Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πρωταθλήτρια Έβρου ανακυρήχθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης
Πρωταθλήτρια Έβρου ανακυρήχθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Πρωταθλητές Έβρου οι μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

28-02-2024

Πρωταθλήτρια Έβρου ανακυρήχθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2023 – 2024.

Οι μαθητές του σχολείου κατάφεραν να σηκώσουν το κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με όπλα την αφωσίωση και την ομαδικότητα.

VW Τερζενίδης

«Σήμερα γιορτάζουμε την επιτυχία της ομάδας του σχολείου μας, η οποία ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια Έβρου στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2023 - 2024 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ομαδικότητας. Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά μας, τους προπονητές τους Δημήτρη Παντίρη και Δημήτρη Μπαξεβανίδη, καθώς και τις οικογένειες τους που συνέβαλλαν σε αυτήν την επιτυχία. Η νίκη αυτή είναι μια απόδειξη του ταλέντου και της ικανότητας των παιδιών μας. Αίσθάνομαι πραγματικά υπερήφανη για την ομάδα και το πως εκροσώπησαν το σχολείο μας. Έδειξαν ήθος, αθλητικό πνεύμα, σεβασμό προς τους αντιπάλους τους και πάθος για το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι αυτή η επιτυχία θα εμπνεύσει πολλούς μαθητές να ακολουθήσουν τα ονειρα τους και να πετύχουν τους στόχους τους.», αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου κ. Βασιλική Καλαμάρη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας και ευχόμαστε να συνχίσουν το σερί νικών που έχουν ξεκινήσει.