Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πρώτος στον Έβρο σε ψήφους ο μηχανικός Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος.
Πρώτος στον Έβρο σε ψήφους ο μηχανικός Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος.

Πρωτιά Παπαδόπουλου στο ΤΕΕ - Νίκη για την ΔΚΜ

05-11-2019

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου οι εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, δίνοντας δυναμικό παρών οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί της χώρας, όλων των γενεών και όλων των ειδικοτήτων.

Το μήνυμα ήταν ηχηρό καθώς μιλάμε για ιστορική νίκη!

Πρώτη δύναμη, με θεαματική αύξηση του ποσοστού της καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά στην ιστορία του ΤΕΕ πέτυχε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ).  Πρόκειται για το μεγαλύτερο, ιστορικά, ποσοστό οποιασδήποτε παράταξης τις τελευταίες 4 δεκαετίες, τουλάχιστον από το 1990, με το ισχύον εκλογικό σύστημα στο ΤΕΕ!

Ειδικότερα η παράταξη ΔΚΜ που πρόσκειται στη ΝΔ, με το ποσοστό 39,66% που συγκέντρωσε, πέτυχε αύξηση κατά 12 ποσοστιαίων μονάδων, συγκριτικά με το εκλογικό αποτέλεσμα του 2016, που είχε λάβει 27,90%. Ταυτοχρόνως, η ΔΚΜ αναδεικνύεται η κυρίαρχη δύναμη στο ΤΕΕ καθώς παράλληλα με την πρωτιά επιτυγχάνει θεαματικές διαφορές, με υπερδιπλάσια ως υπερτετραπλάσια υπεροχή εκλογικού ποσοστού, από την δεύτερη και τρίτη παράταξη, που ακολουθούν στην εκλογική κατάταξη.

Όσον αφορά τον Έβρο ευχάριστη έκπληξη ήταν η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου καθώς κατάφερε να πάρει την πρωτιά σε ψήφους!

Αναλυτικότερα για τον Έβρο τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πρώτος ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (Πολ. Μηχανικός) με 149 σταυρούς, δεύτερος ο Πολυζώης Παρασκευόπουλος (Πολ. Μηχ.) με 138 σταυρούς και τρίτος ο Μιχάλης Κούγκουλος (Πολ. Μηχ.) με 136 σταυρούς.

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Δ.Π.Θ, μετεκπαιδευτής στο North Eastern University – Kaplan Aspect, Boston, U.S.Α.

Κατέχει τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών MSc Τεχνολογία Σκυροδέματος και Επισκευές Δομικών Έργων αλλά και MSc Υδραυλικά Έργα και Περιβάλλον.

Από το 2009 διατηρεί τεχνικό γραφείο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ενώ από το 2013 είναι και Δικαστικός Πραγματογνώμονας Μηχανικός & Ελεγκτής Δόμησης. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου την περίοδο 2017 - 2018 ενώ η εμπλοκή του με το ΤΕΕ ξεκίνησε το 2013 οπότε και έχει διατελέσει αιρετό μέλος, αντιπρόεδρος του ΤΕΕ - Θράκης, μέλος της διοικόυσας επιτροπής του ΤΕΕ - Θράκης αλλά και πρόεδρος της Νομαρχιακή Επιτροπής Έβρου του ΤΕΕ - Θράκης.

Είναι ιδιαίτερα δραστήριος στην περιοχή της Θράκης και είναι Μαραθωνοδρόμος αλλά και Δρομέας Υπεραποστάσεων.

Όλα τα αποτελέσματα από τις αρχιεραισίες του ΤΕΕ μπορείτε να τις δείτε εδώ

Πρώτος στον Έβρο σε ψήφους ο μηχανικός Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος.