ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ψαράδες & κυνηγοί θα γιορτάσουν και φέτος τα Θεοφάνεια στο Δέλτα του Έβρου (video)
04-01-2023
Στις καλύβες στο πανέμορφο Δέλτα του Έβρου, θα εορταστεί και φέτος το έθιμο του αγιασμού των υδάτων, από ψαράδες και κυνηγούς της περιοχής.
Ο σύλλογος Αινήσιο Δέλτα με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο του Έβρου την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, να ζήσει τη μοναδική εμπειρία των Θεοφανείων στον ποταμό Έβρο και στο πιο ακριτικό εκκλησάκι του Αγίου Ανθίμου, δωρεά της οικογένειας Τραζέρα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει
"ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΕΡΑΣΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!"
Για πληροφορίες ή απορίες στείλτε μου μήνυμα στο messenger ή επικοινωνήστε με τον Αντιπρόεδρο κ. Καμηλάρη Αθανάσιο ή με τον Ταμία κ. Μουσουνάκη Νικόλαο στο τηλ 6972206351.
Δείτε το βίντεο από τα Θεοφάνεια 2019
σαν σημερα
- Έβρος: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων Συνοριοφυλάκων
(25-09-2022) - Νότης Μηταράκης: Κάποιος οργάνωσε τους 38 του Έβρου και μετά έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση
(25-09-2022) - "Πονοκέφαλος" για τον δήμο Διδυμοτείχου τα διατηρητέα κτίρια
(25-09-2022) - Αντιπρόεδρος Αινήσιου Δέλτα του Έβρου: "Είμαστε σε επιφυλακή για να αποτρέψουμε την είσοδο μεταναστών"
(25-09-2022)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ