Σήμερα είναι: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
greek english turkish
ALL4U ΚΡΟΝΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Δεν ίδρωσε το αυτί" κανενός για τις ζημιές στο Πάρκο Αλτιναλμάζη (φωτο)

"Δεν ίδρωσε το αυτί" κανενός για τις ζημιές στο Πάρκο Αλτιναλμάζη (φωτο)

19-02-2020

Πέρασαν σχεδόν είκοσι ημέρες (18 για την ακρίβεια) έπειτα από την καταγγελία που έκανε ένας προβληματισμένος πολίτης της Αλεξανδρούπολης στο e-evros.gr. 

Ο λόγος για το Πάρκο Αλτιναλμάζη και συγκεκριμένα για τα εκδοτήρια εισιτηριών του θεάτρου το οποίο βρίσκεται σε άθλια και άκρως επικίνδυνη κατάσταση. 

Όπως τότε έτσι και σήμερα στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν χοντρά κομμάτια σπασμένων γυαλιών, διάσπαρτα παντού κάτι που ελοχεύει σοβαρούς κινδύνους αφού γύρω τους υπάρχουν δεκάδες παιδιά που παίζουν στο πάρκο.

Και ενώ όλοι περίμεναν μετά την ανάδειξη του θέματος να σπεύσει η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αλεξανδρούπολης στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές ή έστω να καθαριστεί ο χώρος από τα επικίνδυνα υλικά, αντ' αυτού δεν κουνήθηκε φύλλο ή μάλλον... γυαλί.

"Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα από τότε που σας έστειλα τις φωτογραφίες"  αναφέρει φανερά αγανακτıσμένος ο αναγνώστης του e-evros.gr και συνεχίζει λέγοντας "Πίστευα εάν πάρει δημοσιότητα το θέμα θα συγκινηθούν οι αρμόδιοι, αλλά δυστυχώς δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Πέρα από τις ευθύνες των δημοτών υπάρχει και ένας Δήμος που πρέπει να μεριμνά όχι μόνο την όμορφη εικόνα της πόλης αλλά για την ασφάλεια των δημοτών."

Το λυπηρό της υπόθεσης (και δεν είναι φυσικά το μόνο λυπηρό) σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα είναι ότι η βάση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αλεξανδρούπολης είναι μόλις 150 μέτρα μακριά από το εν λόγω σημείο. Ακριβώς δίπλα στο Πάρκο.

Άραγε τι πρέπει να γίνει για αλλάξει αυτή η κατάσταση; 

Σ.Κ.