- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
"Γλύτωσε" ο Έβρος από την λίστα των πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία
«Στην λίστα με τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη δεν υπήρχε για πρώτη κατοικία» διαβεβαίωσε η πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Έβρου κ. Σοφία Ταλιατζή.
H κ. Ταλιατζή μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας επίσης υπογράμμισε πως «το δυσάρεστο και αυτό για το οποίο είμαστε σε αναμονή είναι ότι, δεν υπάρχει κάποια διάταξη η κάποιος νόμος που να ορίζει ότι, η πρώτη κατοικία είναι προστατευμένη.
Πλέον όλες οι κατοικίες μπορούν να εκπλειστηριαστούν ανεξαρτήτως ποσού».
Σε ερώτηση εάν γίνονται πλειστηριασμοί έστω και με μικρές οφειλές στο δημόσιο, η πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Έβρου, συμβούλεψε τους καταναλωτές να κάνουν ρύθμιση όσο γίνεται πιο γρήγορα και άμεσα για να μπορέσουν, όπως είπε, «να γλυτώσουν και τα σπίτια τους και τις δεσμεύσεις των λογαριασμών τους.»
EN
TR






