Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Ορεστιάδα Νέα Ξανά - Διαμαντής Παπαδόπουλος": Η νέα δημοτική παράταξη για το Δήμο Ορεστιάδας (video)

"Ορεστιάδα Νέα Ξανά - Διαμαντής Παπαδόπουλος": Η νέα δημοτική παράταξη για το Δήμο Ορεστιάδας (video)

01-02-2023

Νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε πριν λίγο για τη διεκδίκηση του Δήμου Ορεστιάδας, από τον Διαμαντή Παπαδόπουλο, με όνομα της Δημοτικής Παράταξης "Ορεστιάδα Νέα Ξανά", επιβεβαιώνοντας παλιότερο ρεπορτάζ του e-evros.gr.

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι δημοτικός σύμβουλος από το 2019, μέχρι και σήμερα. Τον Σεπτέμβριο του 2022 δήλωσε την παραίτηση και ανεξαρτητοποίησή του από τη Δημοτική Αρχή, με αφορμή το θέμα των ανεμογεννητριών στην περιοχή, που τον είχε βρει αντίθετο και είχε ταχθεί απέναντι στις επιλογές και πρακτικές του δημάρχου Ορεστιάδας.

Έκτοτε, ξεκίνησαν οι ψίθυροι που τον ήθελα υποψήφιο για τον Δήμο Ορεστιάδας, καθώς το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό του υπόβαθρο, πάνω στα περιβαντολλοντικά ζητήματα, τον καθιστά ικανό για την ανάληψη της τοπικής αυτοδιοίκησης, για έναν δήμο με οικολογική και πράσινη πολιτική.

VW Τερζενίδης


Λίγα λόγια για τον Διαμαντή Παπαδόπουλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα, όπου ζει και εργάζεται με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά.

Είναι 53 ετών, μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, απόφοιτος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με κατεύθυνση «Περιβαλλοντική Πολιτική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου».

Στο βιογραφικό του συναντά κανείς μια πλούσια δράση, από κοινωνικές και συνδικαλιστικές δραστηριότητες, καθώς μεταξύ άλλων έχει διατελέσει μέλος Μόνιμων Επιτροπών του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕ.Ε.) Θράκης στην Κομοτηνή, Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών Ελλάδας - παράρτημα Έβρου, Γεν.Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕ.Ε.) παράρτημα Θράκης.

Παρακολουθήστε το βίντεο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Ορεστιάδας: