nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
"Ριφιφί" σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης
19-01-2017
Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο σήμερα νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα στην οδό Κύπρου, ανοίγοντας τρύπα στην κεραμιδοσκεπή του κτιρίου όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του e-evros.gr.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η λεία των δραστών παραμένει άγνωστη (αφαίρεσαν ωστόσο κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας) όμως δεν κατάφεραν να αυξήσουν τη λεία τους καθώς χτύπησε ο συναγερμός.
Στο σημείο αργότερα έφτασε η αστυνομία για να συλλέξει αποτυπώματα που ενδεχομένως οδηγήσουν στους δράστες, που πάντως έδειξαν καλά οργανωμένοι και επαγγελματίες.
σαν σημερα
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





