Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Υπό διωγμό" το ελεύθερο camping στη Σαμοθράκη.
"Υπό διωγμό" το ελεύθερο camping στη Σαμοθράκη.

Σαμοθράκη: «Φρένο» στους ελεύθερους κατασκηνωτές

01-06-2023

Nα απομακρυνθούν οι ελεύθεροι κατασκηνωτές από το νησί της Σαμοθράκης είναι η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού Γιάννης Γλήνιας.

Όπως σημείωσε φέτος υπήρξε συνάντηση με τα Σώματα Ασφαλείας του νησιού αφού πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να απομακρυνθούν όλοι αυτοί οι κατασκηνωτές που έχουν δει ότι η Σαμοθράκη είναι ξέφραγο αμπέλι και κατασκηνώνουν μέσα σε (ρέματα , πλαγιές ανάβουν φωτιές κλπ.) κάτι το οποίο είναι παράνομο και τιμωρείται .

CRUSTA

«Φέτος καλέσαμε ξανά την αστυνομική αρχή και είπαμε ότι στους πρώτους κατασκηνωτές θα γίνονται οι δέουσες ενέργειες για να φύγουν Δεν γίνεται άλλο. Δεν το κάνουμε γιατί δεν θέλουμε κατασκηνωτές .Δεν θέλουμε την άναρχη κατασκήνωση για πολλούς λόγους υγιεινής , ασφάλειας, αλλά και οικονομικούς λόγους, επισημαίνοντας ότι για να αδειάσει αυτό το είδος της δεξαμενής πρέπει να γεμίσουμε την δεξαμενή της επισκεψιμότητας με άλλα καλέσματα. Άλλωστε το φαινόμενο αυτό έχει εκλείψει από όλες τις χώρα. Αυτή η άναρχη κατασκήνωση της λογικής βάζω το σακίδιο πάω Σαμοθράκη κι όπου βραδιαστώ θα κατασκηνώσω. Έπρεπε ήδη να είχε εκλείψει αυτό.» κατέληξε ο κ Γλήνιας.