Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

ΣΒΕ: Εξελέγη η Διοικητική Επιτροπή – Νέα πρόεδρος η Εβρίτισα Λουκία Σαράντη

ΣΒΕ: Εξελέγη η Διοικητική Επιτροπή – Νέα πρόεδρος η Εβρίτισα Λουκία Σαράντη

29-09-2022

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), με τη νέα Διοικητική Επιτροπή που εξελέγη και Πρόεδρο την Εβρίτισα Σαραντή Λουκία.

Πιο συγκεκριμένα, στις εκλογές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, εξελέγη η παρακάτω Διοικητική Επιτροπή του ΣΒΕ για την επόμενη τριετία:

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να γίνει και μια ειδική αναφορά στο βιογραφικό της νέα Προέδρου του ΣΒΕ, που δραστηριοποιείται ενεργά τα τελευταία χρόνια στον Έβρο.

Η Λουκία Σαράντη είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δ.Σ. της βιομηχανίας ξύλου AKRITAS, η οποία απασχολεί 250 άτομα, με έδρα στο νομό Έβρου και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

Είναι Έφορος (Trustee) του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Ανατόλια, Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και μέλος της Επιτροπής Β. Ελλάδος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Παράλληλα είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος. Τέλος, είναι πτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Marketing.