Σήμερα είναι: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ TIMI MIKRO BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Σοφία Λαμπάκη υποψήφια στις Επιμελητηριακές Εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο τμήμα μεταποίησης με τον συνδυασμό "Επιχειρώντας το μέλλον"
Η Σοφία Λαμπάκη υποψήφια στις Επιμελητηριακές Εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο τμήμα μεταποίησης με τον συνδυασμό "Επιχειρώντας το μέλλον"

Σοφία Λαμπάκη: "Το Επιμελητήριο μοχλός ανάπτυξης για τον Έβρο"

28-11-2017

"Για ένα Επιμελητήριο Σύμμαχο της επιχειρηματικότητας"

Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Έβρου.

Μοναδικός υποψήφιος συνδυασμός ο «Επιχειρώντας το μέλλον» με επικεφαλής τον σημερινό Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού απαρτίζουν 83 επιχειρηματίες που διεκδικούν 21 έδρες.

Ειδικότερα, 29 επιχειρηματίες είναι υποψήφιοι για τις 7 έδρες του τμήματος μεταποίησης, 3 υποψήφιοι διεκδικούν την 1 έδρα στο εξαγωγικό τμήμα, 23 είναι οι υποψήφιοι για τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα, 25 υποψήφιοι διεκδικούν τις 5 έδρες του τμήματος υπηρεσιών και τέλος, 3 είναι οι υποψήφιοι για την 1 έδρα στο τουριστικό τμήμα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους συγκαταλέγεται και η κ. Σοφία Λαμπάκη, η οποία από το 2011, που εξελέγη πρώτη στο τμήμα μεταποίησης με τον συνδυασμό «Επιχειρώντας το μέλλον», είναι Αντιπρόεδρος Β΄ και μέλος της ΚΕΕ στο Επιμελητήριο Έβρου.

Η κ. Λαμπάκη σπόυδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο φροντιστήριο που διατηρούσε επί 15 χρόνια στην πόλη της Αλεξανδρούπολης έμαθαν ξένες γλώσσες περισσότερα από 10.000 παιδιά.

Συνέγραψε και εξέδωσε βιβλία Αγγλικής για το FCE που χρησιμοποιήθηκαν και στα Λύκεια ανά την χώρα.

Ίδρυσε την Anglo – Hellenic Α.Ε., όπου εκτός από τις εκτυπωτικές εργασίες, εκδόθηκαν πολλά λευκώματα σε συνεργασία με το ΕΛΙΑ, την ΑΜΘ κ.α.

Παράλληλα διατηρεί επιχείρηση εκπροσωπώντας για την Ελλάδα τη μέθοδο ΚΕΙΤ, με σκοπό την διασφάλιση της αυθεντικότητας των προϊόντων και την προστασία τους από απομιμήσεις.

Η κ. Λαμπάκη είναι ιδρυτικό μέλος Δ.Σ. στο Ερευνητικό Θέατρο Θράκης και Πρόεδρος του Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης.

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι παντρεμένη με τον Επαμεινώνδα Μπίτση και έχουν έναν γιο 17 ετών, τον Κωνσταντή.

Διεκδικεί μία από τις 7 έδρες στο τμήμα μεταποίησης.