Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σοκ και θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Θανάση Μπέλλα - Συγκινούν τα μηνύματα αποχαιρετισμού

Σοκ και θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Θανάση Μπέλλα - Συγκινούν τα μηνύματα αποχαιρετισμού

03-01-2020

Κανείς στον Έβρο δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική είδηση του θανάτου του Θανάση Μπέλλα. Ο αδόκητος χαμός του δραστήριου και πάντα χαμογελαστού προέδρου ης Ομοσπονδίας Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου, βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του, τους φίλους, τους συναδέλφους του αλλά και κόσμο που απλά τον γνώριζε.

Ο Θανάσης Μπέλλας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 54 ετών το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, στην Αθήνα όπου βρισκόταν με την οικογένεια του για τις γιορτές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο το οποίο έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Αυτό που θυμούνται όλοι για τον Θανάση  είναι ότι ήταν πάντα παρών. Παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές για τον Έβρο, ένας αγωνιστής που λάτρευε και πάλευε για τον τόπο του.

Το e-evros.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο 04.01.2020 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Σουφλί.

Ο Έβρος θρηνεί

Το μήνυμα της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης:

"Ως Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανασίου Μπελλα. Ιδιοκτήτης της ομώνυμης Οινοποείας και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Έβρου, πολύ αγαπητός σε όλους μας και μάχιμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων μας και απόψεων μας.
Καλό Παράδεισο Πρόεδρε"

Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου

"Θρηνεί ο επαγγελματικός κόσμος του Έβρου και όχι μόνο για τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου Μπέλλα Αθανάσιου. Ήταν ένας άξιος, αγωνιστής, εργατικός, ήρεμος Πρόεδρος που το κύριο ενδιαφέρον του ήταν το καλό των επαγγελματιών του Νομού. Τόσο με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας όσο και με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία είχε άψογη συνεργασία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ελπίζουμε ο νέος Πρόεδρος που θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο του αείμνηστου Προέδρου και φίλου Θανάση".

Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης

Απίστευτο! Μόλις πριν λίγες μέρες ανταλλάσσαμε ευχές και μου έλεγες τις σκέψεις σου για τις επιχειρήσεις και την οικονομία στον Έβρο και το Σουφλί. Σήμερα δεν είσαι πια μαζί μας!
Υπήρξες αγωνιστής της ζωής και της επιχειρηματικότητας, της παράταξής μας, του Έβρου και της αγαπημένης σου πόλης. Σε χαρακτήριζε η απλότητα, η μειλιχιότητα και η πρακτικότητα. Πετυχημένος επιχειρηματίας αλλά προπαντός ΆΝΘΡΩΠΟΣ!
Τεράστια η απώλεια για όλους μας! Καλό ταξίδι φίλε Θανάση!

Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης

"Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι αλήθεια..."

Σύλλογος Επαγγελματιών Σαμοθράκης

"Αποχαιρετούμε έναν φίλο. Εναν συμπαραστατη σε ολα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο επαγγελματικός κόσμος του Νομού.
Τα θερμα συλλυπητήρια του προεδρείου του Συλλόγου επαγγελματιών Σαμοθράκης".

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

"Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκαμε τον απροσδόκητο θάνατο του Αθανάσιου Μπέλλα Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Έβρου και Ιδιοκτήτης της Οινοποείας Αφοι Μπέλλας ΟΕ, ο οποίος ενεργώντας πάντοτε με ήθος κι αξιοπρέπεια είχε ενεργή και σημαντική προσφορά τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στα κοινά του τόπου.

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείου καθώς και την συμπαράστασή μας στη δύσκολη αυτή στιγμή".

Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

"Η Ομοσπονδία Εμπορίου Επιχειρηματικότητας Θράκης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη για την απώλεια του Θανάση Μπέλλα, Προέδρου της ΟΕΒΕΣ Έβρου και λαμπρού Οινοποιού του Έβρου και της Θράκης".

ΟΕΒΕΣ Σερρών

"Αποχαιρετούμε έναν άξιο επιχειρηματία και συνδικαλιστή….
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την αιφνίδια απώλεια του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, Αθανάσιου Μπέλλα. Επίσης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Αθανάσιος Μπέλλας είχε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για νέους επιχειρηματίες. Επαγγελματικά ξεχώρισε επί πολλά έτη στον κλάδο της οινοποιίας. Με το αιφνίδιο θάνατό του βύθισε στο πένθος τον επιχειρηματικό και συνδικαλιστικό κόσμο.
Καλό ταξίδι συνάδελφε…"

Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος

"Βαθειά η θλίψη και ανείπωτος ο πόνος μας για τον πρόωρο, απρόσμενο και άδικο χαμό σου φίλε Θανάση.
Η πόλη μας,ο Δήμος ο νομός μας γίνονται φτωχότεροι χωρίς εσένα, θα μας λείψει η καλοσύνη σου,το χαμόγελο σου,η μεγαλοψυχία σου,η αρχοντιά σου η δύναμη ψυχής σου, το πείσμα σου για δημιουργία και προκοπή και η συνεχής διάθεση προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία.
Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Η σκέψη μας πάντα κοντά σου, καλό παράδεισο φίλε Θανάση.
Στήν οικογένεια και τους οικείους ας δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να αντέξουν τον πρόωρο και άδικο χαμό σου".

Επιμελητήριο Έβρου 

"Το Επιμελητήριο Έβρου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού Αθανάσιου Μπέλλα Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, Αριστίνδην μέλος του Επιμελητηρίου Έβρου και μέλος του Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ.
Ένας άνθρωπος μάχιμος, με ενεργή επιχειρηματική δραστηριότητα και πάντα δίπλα στο πλευρό των επιχειρηματιών με συνεχείς και αδιάκοπους αγώνες για τα δικαιώματα τους με ανιδιοτέλεια, και αέναη διάθεση για προσφορά θα μείνουν χαραγμένη στη μνήμη μας και θα αποτελέσουν λαμπρό οδηγό και παράδειγμα για τους συνεχιστές του .

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την πολύτιμη πολυετή προσφορά του και την συμμετοχή του στα κοινά. Τα επιχειρηματικά δημιουργήματα του εκλιπόντος αποδείχτηκαν εξίσου αντάξια του ιδίου και η απώλειά του αφήνει ένα σημαντικό κενό στο ελληνικό επιχειρείν αλλά και στη σκέψη όλων μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.
Καλό Παράδεισο Πρόεδρε!"

Χρήστος Δερμεντζόπουλος - Βουλευτής Έβρου

"Με μεγάλη λύπη έμαθα πριν 2 μέρες την τραγική απώλεια του Θανάση Μπέλλα, προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου. Ενός ανθρώπου μαχητικού, δραστήριου και οραματιστή, που δεν σταμάτησε λεπτό να πιστεύει στις δυνατότητες της περιοχής μας και των Εβριτών. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια για την ανάπτυξη στον τόπο μας και ο τόπος μας του οφείλει πολλά. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε με συμβούλευε με μεγάλο ενθουσιασμό για τις προτάσεις που ήθελα να καταθέσω στον Υφυπουργό Εξωτερικών για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων στο εξωτερικό.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Θανάση!"