Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σουφλί: Σε δύο μήνες το οδικό τμήμα Ψαθάδες – Στάση Αμορίου

Σουφλί: Σε δύο μήνες το οδικό τμήμα Ψαθάδες – Στάση Αμορίου

18-04-2016

Σε δύο μήνες αναμένεται ότι θα δοθεί σε κυκλοφορία το νέο οδικό τμήμα μεταξύ Ψαθάδων-Στάση Αμορίου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό.

Ο ίδιος προ ημερών επισκέφθηκε τα συναρμόδια υπουργεία για την κατασκευή του κάθετου άξονα Μάνδρα-ψαθάδες, του οποίου οι εργασίες είχαν διακοπεί και ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα ημέρες από την ανάδοχο εταιρεία.

Οι απαντήσεις που έλαβε ο κ. Πουλιλιός, όπως είπε, δεν ήταν και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές καθώς απαιτείται η ολοκλήρωση των εργασιών που προβλέπει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής και νέου επιβατικού σταθμού στα Λάβαρα, ενώ στο οικονομικό κομμάτι, υπάρχει έλλειψη σχετικής χρηματοδότησης.

Αυτό που επίσης προβλέπεται να γίνει άμεσα είναι η ασφαλτόστρωση των υπαρχόντων οδικών τμημάτων στα οποία δεν προβλέπεται καμία παρέμβαση, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σουφλίου, έχει ήδη προτείνει όλοι οι τοπικοί φορείς και εμπλεκόμενοι δήμοι της περιοχής να προγραμματίσουν επίσκεψη στην Αθήνα και να συναντηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς ώστε να υπάρξει μία σοβαρή συζήτηση για το μέλλον του έργου που κατασκευάζεται τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

Πηγή: ert.gr, Δήμητρα Παρασκευοπούλου