Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στημένο παιχνίδι εις βάρος των δημοτών της Άνθειας η ίδρυση μεγάλου ιχθυοτροφείου;

Στημένο παιχνίδι εις βάρος των δημοτών της Άνθειας η ίδρυση μεγάλου ιχθυοτροφείου;

01-06-2023

Ναι στις επενδύσεις που έχουν ανταποδοτικά οφέλη στην τοπική κοινωνία είναι η πάγια θέση της δημοτική παράταξης "Πόλη και Πολίτες" Βαγγέλης Λαμπάκης εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

Αυτό έκανε και την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν συζητήθηκε το θέμα της εκμίσθωσης έκτασης για ίδρυση μεγάλου ιχθυοτροφείου στην περιοχή της Άνθειας.

Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Αλεξανδρούπολης Κυριάκος Αραμπατζής στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού "Ο κ. Λαμπάκης είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ να αποσυρθεί το θέμα και να εμπλουτιστεί με σαφή ανταποδοτικά και έγγραφες δεσμεύσεις της εταιρείας ότι θα προσλάβει συγκεκριμένες θέσεις εργαζομένων από την περιοχή της Άνθειας, όχι αερολογίες, να γίνει η επένδυση, να γίνει ουσιαστικά και να γίνει ώστε να συμφέρει τους συνδημότες μας, αλλά αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ η Δημοτική Αρχή".

"ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ η Δημοτική Αρχή μία εταιρεία να δεσμευθεί για το καλό των συνδημοτών μας, αυτό είναι ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ" συμπλήρωσε ο κ. Αραμπατζής.

Μάλιστα έκανε λόγο για στημένο παιχνίδι εις βάρος των Δημοτών της Άνθειας. Ενώ άφησε αιχμές για το προφίλ της εταιρείας καθώς πρόκειται για μία νέα εταιρεία, όπως και αυτή που ήθελε να αναλάβει τα Ιαματικά Λουτρά, με διάρκεια ζωής σχεδόν 10 μήνες!

Αξίζει να ακούσετε τα όσα λέει ο κ. Αραμπατζής Κυριάκος:

 

Παράλληλα η παράταξη Πόλη και Πολίτες θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει τα όλα όσα λέγονται ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης:

Δε λέμε ΟΧΙ σε επενδύσεις που διασφαλίζουν θέσεις εργασίας σε ντόπιους κατοίκους και σε ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, από τη στιγμή που παραδίδουμε δημοτική έκταση!!!!
Δυστυχώς τη διεκδίκηση υπέρ των δημοτών και τη διασφάλιση των συμφερόντων τους, η διοικούσα, την ονομάζει άρνηση.
ΟΧΙ κύριοι δεν είναι άρνηση..!!!
ΑΡΝΗΣΗ είναι η μη παραχώρηση της δημοτικής περιουσίας χωρίς κανένα όφελος για την τοπική κοινωνία!!

Η μόνη ΑΡΝΗΣΗ που υπήρχε στο προηγούμενο Συμβούλιο ήταν το ΟΧΙ, απ' αυτούς που έχουν τις θέσεις ευθύνης και μας διοικούν, το να συζητήσουν και να τροποποιήσουν το θέμα!!

ΑΡΝΗΣΗ είναι το να πιέσουν τους επενδυτές να δεσμευτούν γραπτώς για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας οι οποίες θα έπρεπε να δοθούν στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής και όχι να τους παραδοθεί εν λευκώ μέρος της δημοτικής περιουσίας!!!

Η μόνιμη ΑΡΝΗΣΗ που ζούμε αυτά τα 3,5 χρόνια, απ' αυτή τη διοικούσα, είναι ν' αφήσουν τον εγωισμό και τα συμφέροντά τους στην άκρη και να δουλέψουν επιτέλους για τη συλλογικότητα...
Πείτε στους δημότες για ποιο λόγο ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ στο να συμφωνήσετε να μπει όρος ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας για τους μόνιμους κατοίκους;; !!!
Πείτε στους δημότες γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ να ζητήσετε ανταποδοτικά οφέλη;; !!!!
Συγνώμη που είπαμε όχι στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
Αν κι εφόσον διασφαλιστούν, άμεσα, όλα τα παραπάνω θα πούμε ΝΑΙ στην επένδυση!