Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τελειωμό δε φαίνεται να έχουν οι εργασίες της ΔΕΔΑ για το δίκτυο του φυσικού αερίου, που συνέπεσαν και με την εγκατάσταση της οπτικής ίνας
Τελειωμό δε φαίνεται να έχουν οι εργασίες της ΔΕΔΑ για το δίκτυο του φυσικού αερίου, που συνέπεσαν και με την εγκατάσταση της οπτικής ίνας

Στην Ορεστιάδα ρίχνουν άσφαλτο, στην Αλεξανδρούπολη μας «τρώει» η σκόνη

18-05-2023

Τελειωμό δε φαίνεται να έχουν οι εργασίες της ΔΕΔΑ για το δίκτυο του φυσικού αερίου, που ξεκίνησαν στην Αλεξανδρούπολη πριν ένα χρόνο περίπου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, ενώ συνέπεσαν και με την εγκατάσταση της οπτικής ίνας, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο κομφούζιο στους δρόμους. 

Με άλλα λόγια, τη σκόνη δεν προλαβαίνουμε να σκουπίσουμε από τις βεράντες και τα αυτοκίνητα και νέες τρύπες ανοίγουν και άλλες λακούβες μπαλώνονται με συνοπτικές διαδικασίες. 

Tόσο συνοπτικές και απεγνωσμένες, που οι κάτοικοι μέχρι και χαλί έστρωσαν για να κρύψουν τα κακώς κείμενα της πόλης, τα οποία μας έκαναν και viral πανελλαδικώς. 

CRUSTA

Το θέμα όμως, μεταξύ άλλων, είναι ότι κοντεύει το καλοκαίρι, με την τουριστική περίοδο να κάνει δειλά την έναρξή της και η συνολική εικόνα της πόλης και δη του κέντρου θυμίζει εργοτάξιο, αν όχι βομβαρδισμένο τοπίο. 

Πολλή σκόνη, θόρυβος, έλλειψη πάρκινγκ και κυκλοφοριακά προβλήματα συνθέτουν το Live your myth in Alexandroupoli και αναρωτιόμαστε πότε οι αρμόδιοι θα κινητοποιηθούν για την αποκατάσταση αυτού του χάλι που επικρατεί. 

Ένα χάλι γνώριμο, προ εργασιών, που ήρθε τώρα να ενισχυθεί και με τα έργα της ανάπτυξης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που αντί να μας πηγαίνουν μπροστά, μας πηγαίνουν... άλματα πίσω! 

Μέχρι τότε, προμηθευτείτε σκούπες, ξεσκονόπανα και πολλή υπομονή γιατί απ' ό,τι φαίνεται «το καλό πράγμα αργεί να γίνει!» σε αυτή την πόλη. 

newsroom@e-evros.gr