Σήμερα είναι: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
SOHO ΚΡΟΝΟΣ JOY

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στο χείλος του γκρεμού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Η ιστορική ομάδα εκπέμπει "SOS"

Στο χείλος του γκρεμού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Η ιστορική ομάδα εκπέμπει "SOS"

21-09-2019

Άσχημα τα μαντάτα για την ομάδα volley του Εθνικού Αλεξανδρόυπολης καθώς όπως όλα δείχνουν δε θα καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volley League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρόλο που οι άνθρωποι της ομάδας  είχαν λάβει μια μικρή παράταση από την αρμόδια επιτροπή, δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να βρουν τους πόρους για να απαλλαγούν από τα χρέη του συλλόγου και ως εκ τούτου το ιστορικό σωματείο βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της ομάδας έστειλαν έγγραφο στην Ένωση Θράκης περιγράφοντας την άσχημη κατάστασή του συλλόγου και ζητώντας να συμπεριληφθεί η ομάδα στις κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως η ιστορική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αυτή που μας έφτασε αρκετές φορές στην κορυφή, αυτή που μας έκανε να κλάψουμε από συγκίνηση, που μας έκανε να "φουσκώσουμε" από περηφάνια κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός τώρα μας χρειάζεται, τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να αφήσουμε στην άκρη τις μικροπολιτικές τακτικές και να δώσουμε πνοή στον Εθνικό. Αυτή είναι η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αυτό είναι το άθλημα που η καρδιά του εδώ και χρόνια "χτυπά" στην Αλεξανδρούπολη. 

Ο Εθνικός εκπέμπει... "SOS" και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος εξηγεί ποια είναι η πραγματικότητα και πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση στον Εθνικό: