Σήμερα είναι: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ VAMOS AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Έβρου
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Έβρου

Συγχωνεύεται η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου με την Τράπεζα Δράμας

03-09-2018

Η έναρξη μιας νέας περιόδου για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου ξεκίνησαν πλέον κι επισήμως οι διαδικασίες για την συγχώνευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου με αυτήν της Δράμας.

Η συνένωση των δύο τραπεζικών ιδρυμάτων εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη, και ακολούθησε τη συνέλευση του Δ.Σ και των μελών στη Δράμα.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται η συγκρότηση του νέου Δ.Σ, με τον απερχόμενο Πρόεδρο Σταύρο Σταυράκογλου να επισημαίνει με ανακοίνωσή του πως πρόκειται για την  «έναρξη μιας νέας ευοίωνης και ελπιδοφόρας περιόδου, καθώς πραγματώνεται ένας οραματισμός που αποτυπωνόταν στο ιδρυτικό καταστατικό».

Να σημειωθεί ότι επενδυτής έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του και επισήμως, μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος, και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από όλες τις κατευθύνσεις.

Τα γραφεία καθώς οι εργαζόμενοι στην Συνεταιριστική Έβρου παραμένουν ως έχουν τουλάχιστον προς το παρόν, αφού πλέον οποιαδήποτε αλλαγή άπτεται στον επενδυτή.

«Ο ρόλος της Τράπεζας στις νέες εξελίξεις δεν μπορεί να είναι στατικός. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να προσαρμοστούμε στις νέες απαιτήσεις», επισημαίνει ο απερχόμενος Πρόεδρος Σ.Σταυράκογλου.