Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Αθλητικά Νέα

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους ο ΝΟΑ - Πρωτιές σε αγώνες ιστιοπλοΐας

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους ο ΝΟΑ - Πρωτιές σε αγώνες ιστιοπλοΐας

19-09-2017

Συνέχεια επιτυχιών για τον Ν.Ο.Α. σε αγώνες ιστιοπλοΐας τριγώνου

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2017, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τους Ιστιοπλοϊκούς αγώνες με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017» – «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΛΑΤΣΗ».

Τα σκάφη φιλοξενηθήκαν στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Θ. και του Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

Σε σύνολο 63 Αθλητών και Αθλητριών απο 9 Ομίλους της Β.Ελλάδας οι Αθλήτριες και οι Αθλητές μας κατάφεραν για μια ακόμη φορά να διακριθούν.

Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 6 αθλητές (4στην κατηγορία optimist και 2 στην κατηγορία Laser 4.7) στον πρώτο αγώνα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

O όμιλος μας κατέκτησε την πρώτη θέση γενικής και το χρυσό μετάλλιο με τον Γιαννακίδη Πολυχρόνη στην κατηγορία Laser 4.7. Επίσης ο Ιάσων Σολωμός ήρθε 16ος ανάμεσα σε 27 αθλητές στον πρώτο του αγώνα σε αυτή την κατηγορία.

Στα optimist o Σταύρος Παλακίδης σημείωσε πολύ καλή επίδοση και τερμάτισε στην 10η θέση, ενω ο Βαγγέλης Αργύρης ήρθε 20ος, σε ένα σύνολο 62 αθλητών.

Στο κύπελλο ανάπτυξης η Κατσίκη Ιώ κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κοριτσιών του 2008 στα optimist και Αχυρκίδης Ρωμανός ήρθε 4ος στην κατηγορία αγόρια 2009.

Κυρίαρχος ο Ν.Ο.Α. στο "3ο ΚΥΠΠΕΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ"

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για τις κατηγορίες: OPTIMIST, LASER 4.7, LASER RDL. Ο αγώνας έλαβε χώρα στον κόλπο της Νέας Ηρακλείτσας.

Οι συμμετοχές των αθλητών έφτασαν τους 55 από 7 ομίλους της περιφέρειας μας (Ν.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, Ν.Α.Ο.Κ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Ν.Ο.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Ο.Φ.Θ. , Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ και ο διοργανωτής όμιλος Ι.Ο.Κ.ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ). Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 9 αθλητές (6 στην κατηγορία optimist και 3 στην κατηγορία Laser 4.7) στον πρώτο αγώνα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

O όμιλος μας κατέκτησε την πρώτη θέση γενικής στα optimist με τον Θανάση Κασαπίδη που κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο. Χρυσό μετάλλιο και για τον Γιαννακίδη Πολυχρόνη στην κατηγορία Laser 4.7 αγοριών.

Η Κατσίκη Ιώ κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στα optimist.

Επίσης στα optimist o Σταύρος Παλακίδης τερμάτισε στην 5η θέση, ο Βαγγέλης Αργύρης στην 17η, ο Γιαγλής Μάριος στην 25η και ο Αχυρκίδης Ρωμανός στην 30η. Στα Laser 4.7 ο Πρίπος Αργύρης στην 9η και ο Μουμτζίδης Παναγιώτης την 12η.