Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συνεχίζονται οι ακυρώσεις των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Έβρο

Συνεχίζονται οι ακυρώσεις των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Έβρο

11-05-2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σουφλίου «ΑΝΕΜΗ», έχοντας πλήρη συναίσθηση της πρωτόγνωρης κατάστασης που όλοι βιώνουμε και με απόλυτο σεβασμό προς τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς της πανδημίας, ανακοινώνει την αναβολή του 5ου Ανταμώματος Φίλων της Παράδοσης, το οποίο είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

"Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους χορευτές και τα μέλη του συλλόγου, που και φέτος εργάσθηκαν ακούραστα για την προετοιμασία του ανταμώματος, αλλά φυσικά και όλους εσάς, επαγγελματίες, συγχορευτές και συμπολίτες, που κάθε χρόνο στηρίζεται εμπράκτως και με θέρμη αυτή τη διοργάνωση.

Αφουγκραζόμενοι πάντα τα γεγονότα, επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε ακόμη πιο δυναμικά, όταν η κατάσταση το επιτρέψει, ώστε να γλεντήσουμε όλοι μαζί, όπως αρμόζει σε αυτή την καθιερωμένη για μας πλέον γιορτή της παράδοσης!

Ευχόμαστε να ξεπερασθεί γρήγορα η παγκόσμια δοκιμασία και σύντομα να ξανανταμώσουμε.
Μέχρι τότε, να είστε όλοι ΥΓΙΕΙΣ. Εις το επανιδείν." καταλήγει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΝΕΜΗ".

Υπενθυμίζεται ότι πριν μέρες η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας ανακοίνωσε την ματαίωση  των εκδηλώσεων «Ορέστεια 2020» ενώ αναμένεται ανακοίνωση για το Φεστιβάλ του Άρδα αλλά και του Τυχερού.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα στον τομέα του πολιτισμού.